DARICA ADSM DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Darıca 10.03.2017 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ADSM DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

  Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması yapıldı. Ülkemizin kalkınmasında, büyüyüp gelişmesinde önemli katkıları olan kadınlarımızın çalışmalarında elde ettikleri başarılarla ülkemizi modern dünyada daha etkin, daha güçlü ve daha ileri bir konuma getireceğine inanmaktayız.  Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm bayan personellerin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. Çeşitli ikramların yanında keyifli zamanların paylaşıldığı etkinlikte günün anısına hediye çekilişi de düzenlendi. Çalışanlarımız tarafından memnuniyetle karşılanılan etkinlik eğlenceli dakikalarla sona erdi. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak; sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden tüm kadınların 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIZ…

 

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması yapıldı. Ülkemizin kalkınmasında, büyüyüp gelişmesinde önemli katkıları olan kadınlarımızın çalışmalarında elde ettikleri başarılarla ülkemizi modern dünyada daha etkin, daha güçlü ve daha ileri bir konuma getireceğine inanmaktayız.

 Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm bayan personellerin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. Çeşitli ikramların yanında keyifli zamanların paylaşıldığı etkinlikte günün anısına hediye çekilişi de düzenlendi. Çalışanlarımız tarafından memnuniyetle karşılanılan etkinlik eğlenceli dakikalarla sona erdi.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak; sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden tüm kadınların 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIZ…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.