DARICA ADSM TEMİZLİĞİNE ÖNEM VERİYOR!

Darıca 06.09.2017 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ADSM TEMİZLİĞİNE ÖNEM VERİYOR!

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı’nın hastanede yapılması planlanan değişiklerle ilgili incelemelerde bulundu.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı; İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp, Sorumlu Hemşire Nurgül Taydaş Öner ve Enfeksiyon Hemşiresi Ayşe Almalı ile birlikte hastanede yapılması planlanan değişiklerle ilgili incelemelerde bulundular. DARICA ADSM’DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı, ekip arkadaşlarıyla tadilat yapılması gereken birimler yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulunurken, Darıca ADSM binasının ön ve arka dış cephesinde ulaşılamayan kısımları da vinç yardımıyla temizlettirdi. “Hastalara daha kaliteli ve nitelikli hizmet verebilmek için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam etmekteyiz” diyen Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı, “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı’nın hastanede yapılması planlanan değişiklerle ilgili incelemelerde bulundu.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı; İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp, Sorumlu Hemşire Nurgül Taydaş Öner ve Enfeksiyon Hemşiresi Ayşe Almalı ile birlikte hastanede yapılması planlanan değişiklerle ilgili incelemelerde bulundular.

DARICA ADSM’DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı, ekip arkadaşlarıyla tadilat yapılması gereken birimler yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulunurken, Darıca ADSM binasının ön ve arka dış cephesinde ulaşılamayan kısımları da vinç yardımıyla temizlettirdi. “Hastalara daha kaliteli ve nitelikli hizmet verebilmek için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam etmekteyiz” diyen Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı, “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.