DARICA AGD MEKKE’NİN FETHİ’Nİ KUTLADI!

Darıca 04.01.2017 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA AGD MEKKE’NİN FETHİ’Nİ KUTLADI!

Anadolu Gençlik Derneği Darıca Temsilciliği tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Mekke’nin Fethi Programı gerçekleştirildi.   Programa Saadet Partisi Darıca  İlçe Başkanı Selim ÇETİNKAYA, Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Darıca Sorumlusu Oktay KARATAŞ, Eski MGV Darıca Belde Başkanı Halit ŞENGÜL, Eski AGD İlçe Başkanları Mustafa GÜL ve Ahmet ALTAY , Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Müdürü Adem ŞİT , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı ZORLU, Turnalı Köyü Dernek Başkanı Cevat ÇALIŞKAN , Erbakan Vakfı Darıca İlçe Başkanı Tekin KIR , Erzurum İspir Yeşiltepe Köyü Dernek Başkanı Muselim ÇETİNKAYA ve çok sayıda davetli katıldı. Adnan Menderes Kültür Merkezi programa katılan misafir ve davetliler tarafından dolduruldu.     “YURDUMUZ İSLAM YURDUDUR” İstiklal marşı ile başlayan program Darıca İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Zahit BAŞARICI’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.  Düzenlenen Mekke’nin Fethi programında konuşan AGD Darıca İlçe Başkanı Ebubekir AKYÜZ "Hz.Ömer döneminde İslamlaşmaya başlamış, Malazgirt Meydan Muharebesi ile İslam yurdu oluşu perçinleşmiş bu coğrafyada yılbaşı gecesi adı altında her türlü ifsadın ve tahribatın yapılmasının emperyalist bir işgal projesi olduğu unutulmamalıdır” diyerek misafirlere programa katılımlarından dolayı teşekkür etti. SİYER NEBİ YARIŞMASINDA DERECE GİRENLERE ÖDÜL Anadolu Gençlik Derneği Darıca Temsilciliği Liseler Komisyonunda görevli Abdulkadir AKYÜZ, Muhammet Ali GÜL, Muhammet Emin ARSLAN, İsmail ÖZDAĞ ve Muhammet Yaşar AKDAŞ’ın şiir ve ilahileri ve Orta Okullar Okuma Grubu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Küp çalışması, sinevizyon gösterimleri ve Darıca İmam Hatip Lisesi öğrencileri Uğur AŞAN, Fethullah BALCI ve Hafız İbrahim Ethem YILDIZ’ın Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle devam eden programın, devamında Eğitimci ve Tarihçi Necip KATIRAĞ tarafından Mekke'nin Fethi konuşmalarını gerçekleştirdiler. Programın sonunda Anadolu Gençlik Derneği'nin 17 Aralık’ta tüm Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Siyer-i Nebi yarışmasında Darıca ilçesinde dereceye giren Liseler ve Orta Okullarda bayan ve erkeklerde ayrı ayrı toplam 12 öğrenciye hediyeleri verildi.

Anadolu Gençlik Derneği Darıca Temsilciliği tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Mekke’nin Fethi Programı gerçekleştirildi.  

Programa Saadet Partisi Darıca  İlçe Başkanı Selim ÇETİNKAYA, Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Darıca Sorumlusu Oktay KARATAŞ, Eski MGV Darıca Belde Başkanı Halit ŞENGÜL, Eski AGD İlçe Başkanları Mustafa GÜL ve Ahmet ALTAY , Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Müdürü Adem ŞİT , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı ZORLU, Turnalı Köyü Dernek Başkanı Cevat ÇALIŞKAN , Erbakan Vakfı Darıca İlçe Başkanı Tekin KIR , Erzurum İspir Yeşiltepe Köyü Dernek Başkanı Muselim ÇETİNKAYA ve çok sayıda davetli katıldı. Adnan Menderes Kültür Merkezi programa katılan misafir ve davetliler tarafından dolduruldu.    

“YURDUMUZ İSLAM YURDUDUR”

İstiklal marşı ile başlayan program Darıca İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Zahit BAŞARICI’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.  Düzenlenen Mekke’nin Fethi programında konuşan AGD Darıca İlçe Başkanı Ebubekir AKYÜZ "Hz.Ömer döneminde İslamlaşmaya başlamış, Malazgirt Meydan Muharebesi ile İslam yurdu oluşu perçinleşmiş bu coğrafyada yılbaşı gecesi adı altında her türlü ifsadın ve tahribatın yapılmasının emperyalist bir işgal projesi olduğu unutulmamalıdır” diyerek misafirlere programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

SİYER NEBİ YARIŞMASINDA DERECE GİRENLERE ÖDÜL

Anadolu Gençlik Derneği Darıca Temsilciliği Liseler Komisyonunda görevli Abdulkadir AKYÜZ, Muhammet Ali GÜL, Muhammet Emin ARSLAN, İsmail ÖZDAĞ ve Muhammet Yaşar AKDAŞ’ın şiir ve ilahileri ve Orta Okullar Okuma Grubu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Küp çalışması, sinevizyon gösterimleri ve Darıca İmam Hatip Lisesi öğrencileri Uğur AŞAN, Fethullah BALCI ve Hafız İbrahim Ethem YILDIZ’ın Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle devam eden programın, devamında Eğitimci ve Tarihçi Necip KATIRAĞ tarafından Mekke'nin Fethi konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Programın sonunda Anadolu Gençlik Derneği'nin 17 Aralık’ta tüm Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Siyer-i Nebi yarışmasında Darıca ilçesinde dereceye giren Liseler ve Orta Okullarda bayan ve erkeklerde ayrı ayrı toplam 12 öğrenciye hediyeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.