19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA BELEDİYESİ’NDEN SERT UYARI

Darıca 14.10.2020 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DARICA BELEDİYESİ’NDEN SERT UYARI

Darıca Belediyesi, Darıca’da bulunan Seyir Köşkü Kafe’nin kapılarını sürekli kıran şahısları bir daha böyle bir davranışta bulunmamaları konusunda sert bir şekilde uyardı. Darıca Belediyesi, Darıca’da belediye bünyesinde işletilen Seyir Köşkü Kafe’nin tuvalet kapılarını sürekli kıran vatandaşları kamera kayıtlarından bularak uyardı. Sosyal medya hesabından tuvaletin kırılan kapılarını paylaşan belediye yapan şahısları tespit ettiklerini belirterek bir daha böyle bir davranışta bulunmamalarını istedi. Darıca Belediyesi yaptığı paylaşımda, “Seyir Köşkü Kafenin WC kapılarını kıran arkadaşa sesleniyoruz! Kamera görüntülerini yayınlayarak sizi ifşa etmek istemiyoruz. Artık kapıları her gün kırmaktan vazgeçmenizi bekliyoruz. Kapıları kırarak vatandaşımızın helal malına zarar verdiğinizi bir kez daha hatırlatıyoruz” ifadeleriyle bu davranışı sergileyen şahısların belediyenin değil Darıcalı vatandaşların malına zarar verdiklerini hatırlattı.

Darıca Belediyesi, Darıca’da bulunan Seyir Köşkü Kafe’nin kapılarını sürekli kıran şahısları bir daha böyle bir davranışta bulunmamaları konusunda sert bir şekilde uyardı.

Darıca Belediyesi, Darıca’da belediye bünyesinde işletilen Seyir Köşkü Kafe’nin tuvalet kapılarını sürekli kıran vatandaşları kamera kayıtlarından bularak uyardı. Sosyal medya hesabından tuvaletin kırılan kapılarını paylaşan belediye yapan şahısları tespit ettiklerini belirterek bir daha böyle bir davranışta bulunmamalarını istedi. Darıca Belediyesi yaptığı paylaşımda, “Seyir Köşkü Kafenin WC kapılarını kıran arkadaşa sesleniyoruz! Kamera görüntülerini yayınlayarak sizi ifşa etmek istemiyoruz. Artık kapıları her gün kırmaktan vazgeçmenizi bekliyoruz. Kapıları kırarak vatandaşımızın helal malına zarar verdiğinizi bir kez daha hatırlatıyoruz” ifadeleriyle bu davranışı sergileyen şahısların belediyenin değil Darıcalı vatandaşların malına zarar verdiklerini hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.