DARICA BİLGİ EVLERİ KUTLU DOĞUMDA BULUŞTU

Darıca 29.04.2016 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA BİLGİ EVLERİ KUTLU DOĞUMDA BULUŞTU

Darıca Belediyesi bünyesinde dokuz ayrı mahallede faaliyetleri sürdüren Bilgi Evleri Kutlu Doğum etkinliklerinde bir araya geldi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ve Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’in de katıldığı programda bilgi evi öğrencileri Peygamber Efendimiz’in hayatından kesitler sunarken, öğrenci korosunun okuduğu ilahiler dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Semazenlerin gösterisi ve şiirlerle devam eden programda, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle  Bilgi Evleri arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ve Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek tarafından takdim edildi.Program okunan ilahilerle sona erdi.
Darıca Belediyesi bünyesinde dokuz ayrı mahallede faaliyetleri sürdüren Bilgi Evleri Kutlu Doğum etkinliklerinde bir araya geldi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ve Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’in de katıldığı programda bilgi evi öğrencileri Peygamber Efendimiz’in hayatından kesitler sunarken, öğrenci korosunun okuduğu ilahiler dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Semazenlerin gösterisi ve şiirlerle devam eden programda, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle  Bilgi Evleri arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ve Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek tarafından takdim edildi.Program okunan ilahilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.