DARICA BİLGİ EVLERİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

Darıca 20.03.2017 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA BİLGİ EVLERİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bilgi Evleri öğrencileri düzenledikleri etkinliklerde Çanakkale Zaferi’ni kutladılar.

  Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Şehitlerimiz için edilen duanın ardından selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaptıkları çalışmalarda genç nesillere Çanakkale ruhunu aşılamayı hedeflediklerini ifade etti.   ÇANAKKALE GEZİLERİ DEVAM EDECEK   Başkan Karabacak, “öğrencilerimize tarih şuurunu kazandırmak, vatanımızın ne zorluklarla korunduğunu göstermek ve bu vatan topraklarını kanlarıyla, canlarıyla koruyup bize miras bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha hatırlatmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte şanlı zaferi bir kez daha yaşadık. Düzenlediğimiz Çanakkale gezileriyle geçmişle gelecek kuşaklar arasında köprü kuruyoruz. Her yıl 5 000 vatandaşımızın katıldığı bu gezilerde hem bağımsızlığımızın sembolü Çanakkle’yi görüyor, hem de şehitlerimizi ziyaret ediyoruz. Çanakkale gezilerimiz bundan sonra da devam edecek. Ben bugünkü etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen bütün Bilgi Evleri yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.   MİNİK MEHTERANLAR GÖNÜLLERİ FETHETTİ   Program okunan şiirler ve oratoryo gösterisi ile devam etti. Programın sonunda ise Darıca Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri tarafından oluşturulan mehteran Bölüğü sahne aldı. Minik mehteranlar performanslarıyla gönülleri fethederek, izleyenlere müzik ziyafeti sundular.
Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bilgi Evleri öğrencileri düzenledikleri etkinliklerde Çanakkale Zaferi’ni kutladılar.

 

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Şehitlerimiz için edilen duanın ardından selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaptıkları çalışmalarda genç nesillere Çanakkale ruhunu aşılamayı hedeflediklerini ifade etti.

 

ÇANAKKALE GEZİLERİ DEVAM EDECEK

 

Başkan Karabacak, “öğrencilerimize tarih şuurunu kazandırmak, vatanımızın ne zorluklarla korunduğunu göstermek ve bu vatan topraklarını kanlarıyla, canlarıyla koruyup bize miras bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha hatırlatmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte şanlı zaferi bir kez daha yaşadık. Düzenlediğimiz Çanakkale gezileriyle geçmişle gelecek kuşaklar arasında köprü kuruyoruz. Her yıl 5 000 vatandaşımızın katıldığı bu gezilerde hem bağımsızlığımızın sembolü Çanakkle’yi görüyor, hem de şehitlerimizi ziyaret ediyoruz. Çanakkale gezilerimiz bundan sonra da devam edecek. Ben bugünkü etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen bütün Bilgi Evleri yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

MİNİK MEHTERANLAR GÖNÜLLERİ FETHETTİ

 

Program okunan şiirler ve oratoryo gösterisi ile devam etti. Programın sonunda ise Darıca Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri tarafından oluşturulan mehteran Bölüğü sahne aldı. Minik mehteranlar performanslarıyla gönülleri fethederek, izleyenlere müzik ziyafeti sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.