DARICA BİR UMUT KAYSERİ KAR FESTİVALİNE GİDİYOR

Darıca 23.03.2017 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA BİR UMUT KAYSERİ KAR FESTİVALİNE GİDİYOR

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği her yıl Kayseri de düzenlenen ve bu yıl 7.si gerçekleşecek olan Kayseri Uluslararası Engelsiz Kar Festivaline gidiyor.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği bu yıl 7.si düzenlenen Kayseri Uluslararası Engelsiz Kar Festivaline gidiyor. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nden hafif ve ortopedik zihinsel engelli olmak üzere aileleriyle birlikte toplam da 20 kişinin katılacağı Kayseri kar festivalinde 3 gün kalınacak. ARIKAN: “AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK” Amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu dile getiren Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan yaptığı açıklama da, “Engelliler olarak toplumun biz en önemli parçalarından biriyiz. Herkes birer engelli adayı. Değil 5 dakika 5 saniye sonra başımıza neler gelebileceğini kimse bilemez. Bizimde her normal insan gibi bir şeyler yapabilme imkânımız olduğunu göstermek için bütün çabamız. Fırsat verildiği takdir de tüm engelli kardeşlerimiz her işi yapabilecek kabiliyete sahipler. Yeter ki engel durumlarını aşacak şeyler olmasın. Bizlerde etkinliklerle, seminerlerle sesimizi duyurmak amacındayız. Bu sene 7.si düzenlenecek olan Engelliler Kar Festivaline katılıyoruz. Bu anlamda bize destek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e ve Gebze Belediye Başkan Yardımları Nilay Ayran ve Engin Güzel’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.    
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği her yıl Kayseri de düzenlenen ve bu yıl 7.si gerçekleşecek olan Kayseri Uluslararası Engelsiz Kar Festivaline gidiyor.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği bu yıl 7.si düzenlenen Kayseri Uluslararası Engelsiz Kar Festivaline gidiyor. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nden hafif ve ortopedik zihinsel engelli olmak üzere aileleriyle birlikte toplam da 20 kişinin katılacağı Kayseri kar festivalinde 3 gün kalınacak.

ARIKAN: “AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK”

Amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu dile getiren Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan yaptığı açıklama da, “Engelliler olarak toplumun biz en önemli parçalarından biriyiz. Herkes birer engelli adayı. Değil 5 dakika 5 saniye sonra başımıza neler gelebileceğini kimse bilemez. Bizimde her normal insan gibi bir şeyler yapabilme imkânımız olduğunu göstermek için bütün çabamız. Fırsat verildiği takdir de tüm engelli kardeşlerimiz her işi yapabilecek kabiliyete sahipler. Yeter ki engel durumlarını aşacak şeyler olmasın. Bizlerde etkinliklerle, seminerlerle sesimizi duyurmak amacındayız. Bu sene 7.si düzenlenecek olan Engelliler Kar Festivaline katılıyoruz. Bu anlamda bize destek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e ve Gebze Belediye Başkan Yardımları Nilay Ayran ve Engin Güzel’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.