DARICA CHP’DE KADINLAR HAYIR STRATEJİSİNİ BELiRLEDi

Darıca 19.02.2017 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA CHP’DE KADINLAR HAYIR STRATEJİSİNİ BELiRLEDi

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, SKM Başkanı Kadir Işık, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve yönetimi ile mahalle kadın kolları bir toplantı yaparak referandum çalışmaları süresince kadın kollarının nasıl bir yol izleyeceği konusunda çalışma stratejisini belirledi. Toplantıda görüşülen konular arasında, partide görev alan ve görev almak isteyen kadınların Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan programlara ve çalışmalara dahil edilmesi yer alıyor. Vatandaşların referandumda "neden hayır demesi" gerektiğine ilişkin eğitim toplantıları düzenlenecek. Üzerinde parti logosunun yer almadığı broşürlerin sokak sokak gezerek dağıtılmasının yanı sıra sözlü olarak da vatandaşlara ‘HAYIR’ anlatılacak. Toplantı sonrası açıklama yapan Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar "Referandum ile halkımızın oyuna sunulan anayasa değişikliği kişi veya parti meselesi değil halkımızın, vatanımızın, geleceğimizin meselesidir. Ev ev, mahalle mahalle gezerek 'bir kişiye neden bu kadar yetki verilemeyeceğini' anlatacağız. Biz hayır için mücadele ediyoruz ve bu konuda yasama, yürütme ve yargının bağımsızlığını isteyen halkımıza güveniyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, SKM Başkanı Kadir Işık, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve yönetimi ile mahalle kadın kolları bir toplantı yaparak referandum çalışmaları süresince kadın kollarının nasıl bir yol izleyeceği konusunda çalışma stratejisini belirledi.

Toplantıda görüşülen konular arasında, partide görev alan ve görev almak isteyen kadınların Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan programlara ve çalışmalara dahil edilmesi yer alıyor. Vatandaşların referandumda "neden hayır demesi" gerektiğine ilişkin eğitim toplantıları düzenlenecek. Üzerinde parti logosunun yer almadığı broşürlerin sokak sokak gezerek dağıtılmasının yanı sıra sözlü olarak da vatandaşlara ‘HAYIR’ anlatılacak.

Toplantı sonrası açıklama yapan Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar "Referandum ile halkımızın oyuna sunulan anayasa değişikliği kişi veya parti meselesi değil halkımızın, vatanımızın, geleceğimizin meselesidir. Ev ev, mahalle mahalle gezerek 'bir kişiye neden bu kadar yetki verilemeyeceğini' anlatacağız. Biz hayır için mücadele ediyoruz ve bu konuda yasama, yürütme ve yargının bağımsızlığını isteyen halkımıza güveniyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.