DARICA'DA BAŞARILI ÖĞRENCİLER BİSİKLETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Darıca 30.05.2018 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA'DA BAŞARILI ÖĞRENCİLER BİSİKLETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Darıca’da okullarında başarılı olan 4. sınıf öğrencilerine Darıca Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi. Darıca Şehir Stadyumu’nda düzenlenen Bisiklet Dağıtım Töreni’ne Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, protokol üyeleri ile öğrenci ve veliler katıldı.

Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başlayan programda bir selamlama konuşması yapan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Belediyesi’nin her daim yanlarında olduklarını ifade ederek, “Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak, bizlere bu yıl başarıyı ödüllendirmek istediklerini ve her sınıfta en başarılı 6 öğrenciye bisiklet vermek istediklerini ilettiler. Kendilerine bu anlamlı düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. İSTANBUL’UN FETHİ KUTLU OLSUN Konuşmasına programa katılanları selamlayarak başlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise , “bu kutlu günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bugün İstanbul’un fethini kutluyoruz. Bu kutlu fethi gerçekleştiren tüm ecdadımızı saygıyla anıyorum. Bizlerde şanlı ecdadımıza layık olmak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını ve ülkemize bugüne kadar katkı sağlayan tüm büyüklerimzi saygıyla anıyorum. ” diyerek konuşmasına başladı. GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ Başkan Karabacak, İlçe genelinde eğitim gören ve başarılı olan tüm dördüncü sınıf öğrencilerine bu yıldan itibaren bisiklet hediye edeceklerini ve bu yıl başlatmış olduğu projeyi geleneksel hale getirerek her yıl sürdürmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “bugün burada 700 öğrencimize bisikletlerini teslim ediyoruz, geleceğe yatırım yapıyoruz, çocuklarımızın her alanda daha iyi şartlarda eğitim almasını hedefliyoruz. Çocuklarımız yaz tatilinde bisiklete binerek hem sağlıklı bir yaşam sürerken hem de spor yapmış olacaklar. Bisikletler, Darıcalı çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Siz değerli velilerimizi de böyle başarılı evlatlar yetiştirdiğiniz için tebrik ediyorum.’’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da yaptığı selamlama konuşmasında böyle güzel bir organizasyonu düzenledikleri için Başkan Karabacak ve ekibine teşekkür ederken, en anlamlı yatırımın genç nesillere yapılan yatırım olduğunun altını çizdi. Yapılan konuşmanın ardından protokol üyeleri, Darıcalı çocuklara bisikletlerini ve kasklarını takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Darıca’da okullarında başarılı olan 4. sınıf öğrencilerine Darıca Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi. Darıca Şehir Stadyumu’nda düzenlenen Bisiklet Dağıtım Töreni’ne Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, protokol üyeleri ile öğrenci ve veliler katıldı.

Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başlayan programda bir selamlama konuşması yapan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Belediyesi’nin her daim yanlarında olduklarını ifade ederek, “Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak, bizlere bu yıl başarıyı ödüllendirmek istediklerini ve her sınıfta en başarılı 6 öğrenciye bisiklet vermek istediklerini ilettiler. Kendilerine bu anlamlı düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

İSTANBUL’UN FETHİ KUTLU OLSUN

Konuşmasına programa katılanları selamlayarak başlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise , “bu kutlu günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bugün İstanbul’un fethini kutluyoruz. Bu kutlu fethi gerçekleştiren tüm ecdadımızı saygıyla anıyorum. Bizlerde şanlı ecdadımıza layık olmak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını ve ülkemize bugüne kadar katkı sağlayan tüm büyüklerimzi saygıyla anıyorum. ” diyerek konuşmasına başladı.

GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Başkan Karabacak, İlçe genelinde eğitim gören ve başarılı olan tüm dördüncü sınıf öğrencilerine bu yıldan itibaren bisiklet hediye edeceklerini ve bu yıl başlatmış olduğu projeyi geleneksel hale getirerek her yıl sürdürmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “bugün burada 700 öğrencimize bisikletlerini teslim ediyoruz, geleceğe yatırım yapıyoruz, çocuklarımızın her alanda daha iyi şartlarda eğitim almasını hedefliyoruz. Çocuklarımız yaz tatilinde bisiklete binerek hem sağlıklı bir yaşam sürerken hem de spor yapmış olacaklar. Bisikletler, Darıcalı çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Siz değerli velilerimizi de böyle başarılı evlatlar yetiştirdiğiniz için tebrik ediyorum.’’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da yaptığı selamlama konuşmasında böyle güzel bir organizasyonu düzenledikleri için Başkan Karabacak ve ekibine teşekkür ederken, en anlamlı yatırımın genç nesillere yapılan yatırım olduğunun altını çizdi.

Yapılan konuşmanın ardından protokol üyeleri, Darıcalı çocuklara bisikletlerini ve kasklarını takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.