DARICA’DA ÇÖP EV İHBARI!

Darıca 11.09.2017 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’DA ÇÖP EV İHBARI!

DARICADA ŞİKÂYETLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Darıca Kazım Karabekir Mahallesinde evinde çöp biriktirdiği ihbarı alınan vatandaşa Darıca Belediyesi zabıta ve temizlik personeli gerekli uyarı ve ikazların ardından iki kamyon dolusu çöpü evden çıkararak bertaraf etti. Darıca Kazım Karabekir Mahallesinde vatandaşların yoğun şikâyetleri üzerine inceleme yapan Darıca Belediyesi zabıta ve temizlik personeli hane sahibi M.Ç. tarafında çöp biriktirildiğini tespit edip, gerekli uyarı ve ikazların ardından iki kamyon dolusu çöpü evden çıkararak bertaraf etti. Çıkarılan çöplerin ardından koku ve mikropların bertarafı için ilaçlama yapılarak gerekli önlemler alındı. Konuyla alakalı Darıca Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre “Kazım Karabekir Mahallesinde çöp ev olduğuna dair ihbarlar alıyorduk. İhbarı değerlendirmek ve çözüme kavuşturmak adına yaptığımız incelemede ihbarın gerçek olduğu ve acil müdahale edilmesi gerekiyordu. Bizde Darıca Belediyesi olarak Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğünü harekete geçirerek sorunun çözümünü sağladık. Vatandaşlarımızdan aldığımız her şikâyeti her ihbarı değerlendirip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte daha temiz daha yaşana bilir bir Darıca için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz.” dedi.      
DARICADA ŞİKÂYETLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Darıca Kazım Karabekir Mahallesinde evinde çöp biriktirdiği ihbarı alınan vatandaşa Darıca Belediyesi zabıta ve temizlik personeli gerekli uyarı ve ikazların ardından iki kamyon dolusu çöpü evden çıkararak bertaraf etti.

Darıca Kazım Karabekir Mahallesinde vatandaşların yoğun şikâyetleri üzerine inceleme yapan Darıca Belediyesi zabıta ve temizlik personeli hane sahibi M.Ç. tarafında çöp biriktirildiğini tespit edip, gerekli uyarı ve ikazların ardından iki kamyon dolusu çöpü evden çıkararak bertaraf etti. Çıkarılan çöplerin ardından koku ve mikropların bertarafı için ilaçlama yapılarak gerekli önlemler alındı.

Konuyla alakalı Darıca Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre “Kazım Karabekir Mahallesinde çöp ev olduğuna dair ihbarlar alıyorduk. İhbarı değerlendirmek ve çözüme kavuşturmak adına yaptığımız incelemede ihbarın gerçek olduğu ve acil müdahale edilmesi gerekiyordu. Bizde Darıca Belediyesi olarak Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğünü harekete geçirerek sorunun çözümünü sağladık. Vatandaşlarımızdan aldığımız her şikâyeti her ihbarı değerlendirip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte daha temiz daha yaşana bilir bir Darıca için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz.” dedi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.