GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

DARICA’DA KABUL EDİLDİ

Darıca 02.07.2020 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DARICA’DA KABUL EDİLDİ

Darıca Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda Darıca Belediyesi 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Darıca Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirildi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Temmuz ayı meclisi önerge ve izin talepleri ile devam etti. Belediye Encümen üyesi olarak Ahmet Hakan Hocaoğlu, Halil İbrahim Kocagöz, Fikret Ağbaba seçildi. ZOR BİR SÜREÇ GEÇİRDİK Komisyon seçimlerinin ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık korona sürecinde yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 3 ay zor bir süreç geçirdik. Allah bir daha yaşatmasın. Dünya tarihinde görülmemiş bir olaydı. İlk günlerde bizde şaşırdık açıkçası. Darıca halkının muhteşem bir yapısı var. Herkes siyasi kimliğini bir kenara bırakarak, Darıcalıların hayatını kolaylaştırmak için çalıştık. Eksikliklerimizle fazlalıklarımızla ortak akılla süreci geçirmeye çalıştık. VATANDAŞLARIMIZIN İSTEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK Belediyemizde 150’ye yakın personelimizi izne çıkardık. Vefa Destek ekibimize 13 bin 700 kayıt geldi. 13 bin 500’ü gerçekleştirildi. Farabi Hastanesi’yle koordineli çalıştık. Hastaneye lojistik anlamda destek verdik. Bölgedeki tüm vatandaşlarımız Farabi’nin pandemi hastanesi ilan edilmesi üzerine Darıca’ya geldi. Bu süreçte sanki Darıca korona virüsün merkezi gibi lanse edildi. Ben bunu haksız buldum. Bayramlarda moral otobüsü ile sokaklarda gezdik. İnsanlarımızdan çok güzel tepkiler aldık. Darıca Belediyesi personelimizin vefat etmesiyle biz bayram etkinliklerimizi iptal ettik. MUHTEŞEM PROJE Millet Bahçemizi büyükşehirle şehrimize kazandırdık. Muhteşem bir proje. Sadece bölgemize değil Marmara’nın tamamıma hizmet eden bir proje oldu. Burada otoparkla ilgili sıkıntılar var ama onu da en kısa zamanda çözeceğiz. Sırasöğütler deresine yaya üst geçidi yaptık. Osmangazi Mahallesi’nde hem yağmursuyu hattı yapıyoruz hem de kanalizasyon hattını yeniliyoruz.” 2019 yılı faaliyet raporunun okunduğu toplantıda, Darıca Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Darıca Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda Darıca Belediyesi 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Darıca Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirildi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Temmuz ayı meclisi önerge ve izin talepleri ile devam etti. Belediye Encümen üyesi olarak Ahmet Hakan Hocaoğlu, Halil İbrahim Kocagöz, Fikret Ağbaba seçildi.

ZOR BİR SÜREÇ GEÇİRDİK

Komisyon seçimlerinin ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık korona sürecinde yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 3 ay zor bir süreç geçirdik. Allah bir daha yaşatmasın. Dünya tarihinde görülmemiş bir olaydı. İlk günlerde bizde şaşırdık açıkçası. Darıca halkının muhteşem bir yapısı var. Herkes siyasi kimliğini bir kenara bırakarak, Darıcalıların hayatını kolaylaştırmak için çalıştık. Eksikliklerimizle fazlalıklarımızla ortak akılla süreci geçirmeye çalıştık.

VATANDAŞLARIMIZIN İSTEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Belediyemizde 150’ye yakın personelimizi izne çıkardık. Vefa Destek ekibimize 13 bin 700 kayıt geldi. 13 bin 500’ü gerçekleştirildi. Farabi Hastanesi’yle koordineli çalıştık. Hastaneye lojistik anlamda destek verdik. Bölgedeki tüm vatandaşlarımız Farabi’nin pandemi hastanesi ilan edilmesi üzerine Darıca’ya geldi. Bu süreçte sanki Darıca korona virüsün merkezi gibi lanse edildi. Ben bunu haksız buldum. Bayramlarda moral otobüsü ile sokaklarda gezdik. İnsanlarımızdan çok güzel tepkiler aldık. Darıca Belediyesi personelimizin vefat etmesiyle biz bayram etkinliklerimizi iptal ettik.

MUHTEŞEM PROJE

Millet Bahçemizi büyükşehirle şehrimize kazandırdık. Muhteşem bir proje. Sadece bölgemize değil Marmara’nın tamamıma hizmet eden bir proje oldu. Burada otoparkla ilgili sıkıntılar var ama onu da en kısa zamanda çözeceğiz. Sırasöğütler deresine yaya üst geçidi yaptık. Osmangazi Mahallesi’nde hem yağmursuyu hattı yapıyoruz hem de kanalizasyon hattını yeniliyoruz.” 2019 yılı faaliyet raporunun okunduğu toplantıda, Darıca Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.