DARICA'DA TAŞLI KAVGA!

Darıca 13.11.2017 - 19:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA'DA TAŞLI KAVGA!

Darıca'da, inşaatta çalışan işçilerle, 4 kişi arasında çıkan tartışma, taşlı kavgaya dönüştü.

 Darıca'da, inşaatta çalışan işçilerle, 4 kişi arasında çıkan tartışma, taşlı kavgaya dönüştü. Polisin olay yerine gelmesiyle her iki taraftan da kavgaya karışanlar kaçtı. Abdi İpekçi Mahallesi 1560 Sokak'ta, öğle saatlerinde, bir inşaatın temeline beton döken 4 işçi ile 4 kişi arasında tartışma çıktı. İnşaat işçileri, 4 kişinin taşlı saldırısına uğradı. Bir anda taş yağmuruna tutulan işçiler de yerde buldukları taşları saldırganlara attı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Saldırganlar, ekipleri fark edince inşaat alanından kaçarken, işçiler de çalışmalarını yarıda bırakıp, olay yerinden uzaklaştı.  Polis, henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı.   
Darıca'da, inşaatta çalışan işçilerle, 4 kişi arasında çıkan tartışma, taşlı kavgaya dönüştü.

 Darıca'da, inşaatta çalışan işçilerle, 4 kişi arasında çıkan tartışma, taşlı kavgaya dönüştü. Polisin olay yerine gelmesiyle her iki taraftan da kavgaya karışanlar kaçtı.

Abdi İpekçi Mahallesi 1560 Sokak'ta, öğle saatlerinde, bir inşaatın temeline beton döken 4 işçi ile 4 kişi arasında tartışma çıktı. İnşaat işçileri, 4 kişinin taşlı saldırısına uğradı. Bir anda taş yağmuruna tutulan işçiler de yerde buldukları taşları saldırganlara attı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Saldırganlar, ekipleri fark edince inşaat alanından kaçarken, işçiler de çalışmalarını yarıda bırakıp, olay yerinden uzaklaştı.  
Polis, henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.