DARICA DA YAZ SPOR OKULLARI DEVAM EDİYOR

Darıca 22.07.2016 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA DA YAZ SPOR OKULLARI DEVAM EDİYOR

Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, 8 ayrı branşta yaklaşık 1500 öğrencinin katılımı ile devam ediyor.

Önceki yıllarda yıl olduğu gibi Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrencilerin spor kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanırken, bu yıl yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol ,jimnastik, judo, karate, bedminton ve eğlenceli atletizm olmak üzere toplam 8 ayrı branşta uzman eğitici kadrosuyla eğitim veriliyor.21 eğitmen eşliğinde verilen kurslara yaklaşık 1500 öğrenci katılıyor.     Gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığının altını çizen yetkililer, Yaz Spor Okullarının aynı zamanda öğrencilerin yaz aylarında boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için  bir fırsat olduğunu ifade ederek öğrencilerin yaz spor okullarından en iyi şekilde istifade edebilmesi adına Darıca Belediyesi olarak her türlü imkanlarını seferber ettiklerine vurgu yaptılar.
Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları, 8 ayrı branşta yaklaşık 1500 öğrencinin katılımı ile devam ediyor.

Önceki yıllarda yıl olduğu gibi Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrencilerin spor kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanırken, bu yıl yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol ,jimnastik, judo, karate, bedminton ve eğlenceli atletizm olmak üzere toplam 8 ayrı branşta uzman eğitici kadrosuyla eğitim veriliyor.21 eğitmen eşliğinde verilen kurslara yaklaşık 1500 öğrenci katılıyor.

 

 

Gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığının altını çizen yetkililer, Yaz Spor Okullarının aynı zamanda öğrencilerin yaz aylarında boş vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için  bir fırsat olduğunu ifade ederek öğrencilerin yaz spor okullarından en iyi şekilde istifade edebilmesi adına Darıca Belediyesi olarak her türlü imkanlarını seferber ettiklerine vurgu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.