19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA DÜNYALARI KAÇIRDI

Spor 13.12.2016 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA DÜNYALARI KAÇIRDI

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, gruptaki ikinci maçında deplasmanda TFF 1.Lig lideri Boluspor’a 3-1 yenilerek gruptaki ikinci maçını da puansız tamamlarken, mücadeleye damga vuran an ise Darıca G.B’li futbolcuların golün ardından şehitlerimize asker selamı göndermesi oldu. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ilgi yok denecek kadar az oldu. Mücadeleyi Bolu Belediye Başkanı Alaeddin Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk,Darıca G.B Başkanvekili Abdullah Örs kulüp yöneticilerinden Mücahid Vural, İbrahim Pilavcı, Lokman Demirtaş ve meclis üyeleri takip etti. DARICA KAÇIRDI BOLU AFFETMEDİ Çok soğuk bir havada oynanan karşılaşmada ilk tehlikeyi Darıca G.B yarattı. 6.dakikada Serhan Yılmaz’ın ceza sahası içine girer girmez yaptığı vuruş az farkla dışarı gitti. Temposu düşük olan karşılaşmanın gol perdesini Darıca G.B açtı. 35’nci dakikada Gökhan Erdoğan’ın ortasında Bolu savunmasında Özgür Özkaya’nın ters vuruşu ağlarla buluştu. 0-1 Darıca G.B 1 dakika sonra Serhan Yılmaz’la yüzde yüzlük bir pozisyondan faydalanamadı. Ev sahibi ekip Darıca’nın golünden 3 dakika sonra Tunahan Çiçek’in golüyle skora denge getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 1-1 DARICA DÜNYALARI KAÇIRDI Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Boluspor oldu. 59’ncu dakikada kullanılan köşe vuruşunda Necati Yakuplar’ın kafa vuruşu ağlara gitti ve ev sahibi ekip maçta 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra ikinci yarıda oyuna giren Aziz’in önderliğinde çok net pozisyonlar yakalayan Darıca G.B, Serhan Yılmaz ve Murat Can Bölükbaşı ile yakaladığı pozisyonları cömertçe harcarken, Aziz Kızılgün’ün 75’nci dakikada uzaklardan vuruşu üst direkten dışarı gitti. Karşılaşmanın 90+1’nci dakikasında Metahan’ın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan Boluspor, İsmail Yıldırım’ın penaltıyla maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, gruptaki ikinci maçında deplasmanda TFF 1.Lig lideri Boluspor’a 3-1 yenilerek gruptaki ikinci maçını da puansız tamamlarken, mücadeleye damga vuran an ise Darıca G.B’li futbolcuların golün ardından şehitlerimize asker selamı göndermesi oldu.

Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ilgi yok denecek kadar az oldu. Mücadeleyi Bolu Belediye Başkanı Alaeddin Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk,Darıca G.B Başkanvekili Abdullah Örs kulüp yöneticilerinden Mücahid Vural, İbrahim Pilavcı, Lokman Demirtaş ve meclis üyeleri takip etti.

DARICA KAÇIRDI BOLU AFFETMEDİ

Çok soğuk bir havada oynanan karşılaşmada ilk tehlikeyi Darıca G.B yarattı. 6.dakikada Serhan Yılmaz’ın ceza sahası içine girer girmez yaptığı vuruş az farkla dışarı gitti. Temposu düşük olan karşılaşmanın gol perdesini Darıca G.B açtı. 35’nci dakikada Gökhan Erdoğan’ın ortasında Bolu savunmasında Özgür Özkaya’nın ters vuruşu ağlarla buluştu. 0-1 Darıca G.B 1 dakika sonra Serhan Yılmaz’la yüzde yüzlük bir pozisyondan faydalanamadı. Ev sahibi ekip Darıca’nın golünden 3 dakika sonra Tunahan Çiçek’in golüyle skora denge getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 1-1

DARICA DÜNYALARI KAÇIRDI

Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Boluspor oldu. 59’ncu dakikada kullanılan köşe vuruşunda Necati Yakuplar’ın kafa vuruşu ağlara gitti ve ev sahibi ekip maçta 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra ikinci yarıda oyuna giren Aziz’in önderliğinde çok net pozisyonlar yakalayan Darıca G.B, Serhan Yılmaz ve Murat Can Bölükbaşı ile yakaladığı pozisyonları cömertçe harcarken, Aziz Kızılgün’ün 75’nci dakikada uzaklardan vuruşu üst direkten dışarı gitti. Karşılaşmanın 90+1’nci dakikasında Metahan’ın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan Boluspor, İsmail Yıldırım’ın penaltıyla maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.