19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA FİNAL'DE TİYATRO PERDESİ AÇILIYOR!

Darıca 05.05.2017 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA FİNAL'DE TİYATRO PERDESİ AÇILIYOR!

Darıca Final Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Esmeray Tunca yönetiminde Müzik Öğretmeni Çiğdem Yılmaz’ın müzikal destekleri ve Görsel Sanatlar öğretmeni Eylem Yılmaz’ın sahne donanım eserleri ile öğrenciler sahne alıyor. 6 Mayıs Cumartesi akşam 20.00’de Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Keşanlı Ali Destanı adlı eseri büyük emekleri sonucunda ücretsiz olarak Darıcalıların beğenisine sunacaklar. Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yaptığı açıklamada ‘’Darıca Final Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Ababay‘ın tecrübeli rehberliği ve diğer tüm öğretmenlerin katkıları okul kültürüne ayrı bir değer katmaktadır. Bizlere düşen sorumluluk salonumuzu hınca hınç doldurup keyif ile oyunumuzu izlemek.  Bütün personelimiz çevresiyle, dostlarımız ve tüm tiyatro severler davetlimizdir’’ dedi.  

Darıca Final Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Esmeray Tunca yönetiminde Müzik Öğretmeni Çiğdem Yılmaz’ın müzikal destekleri ve Görsel Sanatlar öğretmeni Eylem Yılmaz’ın sahne donanım eserleri ile öğrenciler sahne alıyor.

6 Mayıs Cumartesi akşam 20.00’de Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Keşanlı Ali Destanı adlı eseri büyük emekleri sonucunda ücretsiz olarak Darıcalıların beğenisine sunacaklar. Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yaptığı açıklamada ‘’Darıca Final Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Ababay‘ın tecrübeli rehberliği ve diğer tüm öğretmenlerin katkıları okul kültürüne ayrı bir değer katmaktadır. Bizlere düşen sorumluluk salonumuzu hınca hınç doldurup keyif ile oyunumuzu izlemek.  Bütün personelimiz çevresiyle, dostlarımız ve tüm tiyatro severler davetlimizdir’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.