DARICA FİNAL’İN VELİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ!

Darıca 20.02.2017 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA FİNAL’İN VELİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ!

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları Rehberlik Servisinin Türkiye’nin alanında uzman, önemli bilim adamları ve eğitimcileri katılarak eş zamanlı çalıştaylar halinde düzenlediği ‘’Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor.’’ konulu veli sempozyumu hafta sonu gerçekleşti. Özel Darıca Final Eğitim Kurumlarının hafta sonu düzenlemiş olduğu Veli Sempozyumu yoğun katılımla gerçekleşti. Farklı içeriği ve uygulayış biçimiyle uygulanan sempozyum, 7 ayrı sınıfta, konusunda uzman akademisyenler ve eğitimciler tarafından sabah ve öğle olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi. Veliler kadar okulu tanımak isteyenlerin de yoğun katılımıyla gerçekleşen programda alanında uzman olan eğitimcilerimiz anlattıklarıyla katılımcılarımızı bilgilendirdi. Rehberlik Servisi Fahriye Unutmaz; “Sempozyumun anne ve babanın çocuğun hayatında aktif rol almasını sağlamak, çocuk ile aile arasındaki iletişimi güçlendirmek, bunun yanı sıra çocukların duygusal, sosyal, bilişsel gelişim yaşadığı dönemler hakkında velileri bilgilendirmek amacıyla yapıldığını ve katılımın memnuniyet verici olduğunu belirtti.         KAYA, “UZMANLARLA VELİLERİ BULUŞTURMAKTAN ONUR DUYDUK” Özel Darıca Final Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Genel Müdürü Murat Kaya, “Darıca Kaymakamlık Makamı onayı ile düzenlemiş olduğumuz Veli Sempozyumumuz ilçemizdeki bütün okul velilerine yönelik planladığımız etkinlik büyük bir başarı ve ilgiyle tamamlandı. Toplumsal sorumluluk bilinci içinde Türkiye’nin alanında uzman, önemli bilim adamları ve eğitimcileri Darıca halkımızla ve velilerimizle buluşturarak ülkemizin aydınlık geleceğine hizmet etmenin onurunu yaşayıp, yaşattık. Tüm personelimize teşekkür ederim.” dedi.   DOĞRU’NUN KONFERANSINA YOĞUN İLGİ Final Okulları Eğitim Danışmanı/Sosyolog Polat Doğru’nun Gerçek Ana Babalık konulu konferansına ayrıca büyük ilgi görürken, sempozyum sonunda sunumu yapan uzmanlara plaket takdim edildi. Sempozyuma katılan veliler, sempozyumdan ayrıldıklarında memnuniyetlerini ifade ettiler.

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları Rehberlik Servisinin Türkiye’nin alanında uzman, önemli bilim adamları ve eğitimcileri katılarak eş zamanlı çalıştaylar halinde düzenlediği ‘’Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor.’’ konulu veli sempozyumu hafta sonu gerçekleşti. Özel Darıca Final Eğitim Kurumlarının hafta sonu düzenlemiş olduğu Veli Sempozyumu yoğun katılımla gerçekleşti. Farklı içeriği ve uygulayış biçimiyle uygulanan sempozyum, 7 ayrı sınıfta, konusunda uzman akademisyenler ve eğitimciler tarafından sabah ve öğle olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi. Veliler kadar okulu tanımak isteyenlerin de yoğun katılımıyla gerçekleşen programda alanında uzman olan eğitimcilerimiz anlattıklarıyla katılımcılarımızı bilgilendirdi. Rehberlik Servisi Fahriye Unutmaz; “Sempozyumun anne ve babanın çocuğun hayatında aktif rol almasını sağlamak, çocuk ile aile arasındaki iletişimi güçlendirmek, bunun yanı sıra çocukların duygusal, sosyal, bilişsel gelişim yaşadığı dönemler hakkında velileri bilgilendirmek amacıyla yapıldığını ve katılımın memnuniyet verici olduğunu belirtti.

 

 

 

 

KAYA, “UZMANLARLA VELİLERİ BULUŞTURMAKTAN ONUR DUYDUK”

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Genel Müdürü Murat Kaya, “Darıca Kaymakamlık Makamı onayı ile düzenlemiş olduğumuz Veli Sempozyumumuz ilçemizdeki bütün okul velilerine yönelik planladığımız etkinlik büyük bir başarı ve ilgiyle tamamlandı. Toplumsal sorumluluk bilinci içinde Türkiye’nin alanında uzman, önemli bilim adamları ve eğitimcileri Darıca halkımızla ve velilerimizle buluşturarak ülkemizin aydınlık geleceğine hizmet etmenin onurunu yaşayıp, yaşattık. Tüm personelimize teşekkür ederim.” dedi.

 

DOĞRU’NUN KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

Final Okulları Eğitim Danışmanı/Sosyolog Polat Doğru’nun Gerçek Ana Babalık konulu konferansına ayrıca büyük ilgi görürken, sempozyum sonunda sunumu yapan uzmanlara plaket takdim edildi. Sempozyuma katılan veliler, sempozyumdan ayrıldıklarında memnuniyetlerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.