DARICA FİNAL OKULLARI EĞİTİM KAMPINDA...

Darıca 24.09.2016 - 16:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA FİNAL OKULLARI EĞİTİM KAMPINDA...

Final Okulları eğitim danışmanımız Doğan Cüceloğlu ' 24 -25 Eylül 2016 tarihlerinde 2 tam gün olmak üzere Darıca Final Okulları akademik kadrosuna eğitim veriyor.

Darıca Final Okullarında kurumsal hizmet içi eğitimler ciddiyetle devam ediyor. Program Darıca Bayramoğlu RESORT OTEL de konaklamalı icra edilmektedir. Programa Yavuz Durmuş ile Final Okulları Kurucular Kurulu Başkanımız İhsan Özen ve Final Okulları Eğitim Danışmanı Doğan Cüceloğlu katıldı. Eğitimde; Uygulamalı, Yaşamsal örneklemeler, Öğrenci-Öğretmen tutumları, Veli-Okul tutumları, Etkin öğretmen yöntemleri vb. birçok konu bilgilendirmelerle devam ediyor.   Türkiye çapında her geçen gün okullaşma sayısı artan Final okulları ortak dil, ortak tutum, ortak uygulamalar ile kurumsal kültür ağını zenginleştirerek yoluna devam etmektedir. Darıca’mızın yükselen değeri olan Final okulları kurumsal felsefe ve disiplin içinde yeni başarılara imza atarak ülkemizin aydınlık geleceğine iyi yetişmiş gençleri kazandıracaktır.  
Final Okulları eğitim danışmanımız Doğan Cüceloğlu ' 24 -25 Eylül 2016 tarihlerinde 2 tam gün olmak üzere Darıca Final Okulları akademik kadrosuna eğitim veriyor.


Darıca Final Okullarında kurumsal hizmet içi eğitimler ciddiyetle devam ediyor.


Program Darıca Bayramoğlu RESORT OTEL de konaklamalı icra edilmektedir.

Programa Yavuz Durmuş ile Final Okulları Kurucular Kurulu Başkanımız İhsan Özen ve Final Okulları Eğitim Danışmanı Doğan Cüceloğlu katıldı.


Eğitimde; Uygulamalı, Yaşamsal örneklemeler, Öğrenci-Öğretmen tutumları, Veli-Okul tutumları, Etkin öğretmen yöntemleri vb. birçok konu bilgilendirmelerle devam ediyor.

 

Türkiye çapında her geçen gün okullaşma sayısı artan Final okulları ortak dil, ortak tutum, ortak uygulamalar ile kurumsal kültür ağını zenginleştirerek yoluna devam etmektedir.

Darıca’mızın yükselen değeri olan Final okulları kurumsal felsefe ve disiplin içinde yeni başarılara imza atarak ülkemizin aydınlık geleceğine iyi yetişmiş gençleri kazandıracaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.