19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA G.B DARICALILAR’INDIR SATILAMAZ!

Spor 26.12.2018 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA G.B DARICALILAR’INDIR SATILAMAZ!

Darıca Gençlerbirliği’nde sıcak saatler yaşanıyor. Uzun süredir yılan hikayesine dönen kulüp hisselerinin devrinin Azeriler’e verildiği öğrenildi.

Edindiğimiz bilgilere göre dün bölgemizin tanınan iş ve spor adamlarından Metin İnan’ın kulüp hisselerini devralmaya talip olduğu ve Darıca Gençlerbirliği yönetimi ile masaya oturduğu öğrenildi. İnan ve yönetimin her konuda anlaştığı, üstelik İnan’ın kulübün maddi sorunlarını çözme adına, kulüpten alacağı olan kişiler ile irtibata geçerek yol haritası çizdiği ve bu isimlerle her konuda anlaştığı öğrenildi. ALBAYRAK’A OLAN BORÇ PATLAK VERDİ Her konuda anlaşılmasına rağmen dün akşam saatlerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kulüpten 1 Milyon 200 Bin TL alacağı olan Kenan Albayrak’a 600 Bin TL’nin kendileri tarafından, kalan 600 Bin TL’nin ise Metin İnan tarafından ödenmesini istediği ve anlaşmanın bu nedenle bozulduğu öğrenildi. METİN İNAN’A SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ Her daim Darıca Gençlerbirliği’nin menfaatlerini düşünerek hareket eden, kulübün geçtiği bu zor dönemde değil elini, gövdesini taşın altına koyan Metin İnan’a Darıca’yı sevenlerden sahip çıkmaya davet ediyoruz. Darıcalılar’ın takımı Darıca Gençlerbirliği’nin yaşaması adına Darıca kamuoyunu ve spor adamlarını Metin İnan’a destek olmaya davet ediyoruz.
Darıca Gençlerbirliği’nde sıcak saatler yaşanıyor. Uzun süredir yılan hikayesine dönen kulüp hisselerinin devrinin Azeriler’e verildiği öğrenildi.

Edindiğimiz bilgilere göre dün bölgemizin tanınan iş ve spor adamlarından Metin İnan’ın kulüp hisselerini devralmaya talip olduğu ve Darıca Gençlerbirliği yönetimi ile masaya oturduğu öğrenildi. İnan ve yönetimin her konuda anlaştığı, üstelik İnan’ın kulübün maddi sorunlarını çözme adına, kulüpten alacağı olan kişiler ile irtibata geçerek yol haritası çizdiği ve bu isimlerle her konuda anlaştığı öğrenildi.

ALBAYRAK’A OLAN BORÇ PATLAK VERDİ

Her konuda anlaşılmasına rağmen dün akşam saatlerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kulüpten 1 Milyon 200 Bin TL alacağı olan Kenan Albayrak’a 600 Bin TL’nin kendileri tarafından, kalan 600 Bin TL’nin ise Metin İnan tarafından ödenmesini istediği ve anlaşmanın bu nedenle bozulduğu öğrenildi.

METİN İNAN’A SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ

Her daim Darıca Gençlerbirliği’nin menfaatlerini düşünerek hareket eden, kulübün geçtiği bu zor dönemde değil elini, gövdesini taşın altına koyan Metin İnan’a Darıca’yı sevenlerden sahip çıkmaya davet ediyoruz. Darıcalılar’ın takımı Darıca Gençlerbirliği’nin yaşaması adına Darıca kamuoyunu ve spor adamlarını Metin İnan’a destek olmaya davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.