DARICA G.B VE GEBZESPOR’UN BEKLEDİĞİ TARİH AÇIKLANDI

Spor 05.06.2018 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA G.B VE GEBZESPOR’UN BEKLEDİĞİ TARİH AÇIKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel futbol liglerinde 2018-19 sezonu transfer döneminin 9 Haziran Cumartesi günü resmen başlayacağını açıkladı. Birinci transfer dönemi 31 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek. 83 günlük zaman diliminde, kulüpler kadrolarına istedikleri oyuncuyu katabilecek. Bu süçre ise gözler kuşkusuz profesyonel lig temsilcilerimiz Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor’da olacak. ARA DÖNEMİ 4 OCAK’TA BAŞLAYACAK Futbolda ara transfer dönemi olarak adlandırılan 2’nci transfer döneminin başlangıç tarihi de belli oldu. Futbol Federasyonu’nun belirlediği transfer takvime göre; kulüpler devre arasına denk gelen 4 Ocak 2019 tarihinden itibaren ara transfer hakkına sahip olacak. Ara transfer dönemi 27 gün sürecek. 31 Ocak 2019 tarihi itibariyle transfer sezonu tamamen kapanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel futbol liglerinde 2018-19 sezonu transfer döneminin 9 Haziran Cumartesi günü resmen başlayacağını açıkladı. Birinci transfer dönemi 31 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek. 83 günlük zaman diliminde, kulüpler kadrolarına istedikleri oyuncuyu katabilecek. Bu süçre ise gözler kuşkusuz profesyonel lig temsilcilerimiz Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor’da olacak.

ARA DÖNEMİ 4 OCAK’TA BAŞLAYACAK

Futbolda ara transfer dönemi olarak adlandırılan 2’nci transfer döneminin başlangıç tarihi de belli oldu. Futbol Federasyonu’nun belirlediği transfer takvime göre; kulüpler devre arasına denk gelen 4 Ocak 2019 tarihinden itibaren ara transfer hakkına sahip olacak. Ara transfer dönemi 27 gün sürecek. 31 Ocak 2019 tarihi itibariyle transfer sezonu tamamen kapanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.