DARICA G.B’YE KRİTİK UYARI!

Spor 10.03.2017 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA G.B’YE KRİTİK UYARI!

  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ne para cezası verdi. Kurul, sarı yeşillilerin geçen hafta oynanan Sakaryaspor maçında Darıca G.B taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle temsilcimize 6 Bin TL, saha olayları sebebiyle ise 2 Bin 500 TL para cezası verdi. Bu sezon 4.kez çirkin ve kötü tezahürattan ceza alan Darıca Gençlerbirliği, bir kez daha aynı eylemden PFDK’ya sevk edilirse, seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kalabilir. AMAN DİKKAT SAHAMIZ KAPANMASIN Bu sezon taraftar desteğiyle önemli puanlar kazanan Darıca G.B, kalan 5 iç saha maçında taraftarlarından mahrum kalmak istemiyor. Taraftar faktörünün önemine dikkat çeken Darıca Gençlerbirliği yönetimi, bugün oynanacak olan Elaziz Belediyespor maçında sarı yeşilli taraftarların daha dikkatli olmasını istedi.

 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ne para cezası verdi. Kurul, sarı yeşillilerin geçen hafta oynanan Sakaryaspor maçında Darıca G.B taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle temsilcimize 6 Bin TL, saha olayları sebebiyle ise 2 Bin 500 TL para cezası verdi. Bu sezon 4.kez çirkin ve kötü tezahürattan ceza alan Darıca Gençlerbirliği, bir kez daha aynı eylemden PFDK’ya sevk edilirse, seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

AMAN DİKKAT SAHAMIZ KAPANMASIN

Bu sezon taraftar desteğiyle önemli puanlar kazanan Darıca G.B, kalan 5 iç saha maçında taraftarlarından mahrum kalmak istemiyor. Taraftar faktörünün önemine dikkat çeken Darıca Gençlerbirliği yönetimi, bugün oynanacak olan Elaziz Belediyespor maçında sarı yeşilli taraftarların daha dikkatli olmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.