19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA G.B YÖNETİMİNDE SÜRPRİZ İSİMLER Kimler gidiyor kimler geliyor?

Spor 16.05.2017 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA G.B YÖNETİMİNDE SÜRPRİZ İSİMLER Kimler gidiyor kimler geliyor?

28 Mayıs’taki kongreye odaklanan Darıca Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde elini çabuk tutuyor. Dün akşam kritik bir zirve gerçekleştiren yönetimde ayrılıkların yaşanacağı öğrenilirken, yeni yönetime güçlü isimlerin dahil edileceği belirtildi.

  Darıca Gençlerbirliği yönetimi, dün akşam saatlerinde Darıca Elite Otel’de kritik bir zirve gerçekleştirerek 28 Mayıs’ta yapılacak olan kongre öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın da yer aldığı toplantıda, yeni dönemde görev almayacak olan isimlerin yanı sıra, yönetime dahil olacak yeni isimler konuşuldu. KARABACAK DA KATILDI Toplantıya Onursal Başkan Karabacak’ın yanı sıra; Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, kulüp yöneticilerinden Abdullah Örs, Mücahid Vural, Lokman Demirtaş, Zeki Sarı, İbrahim Pilavcı, Hakan Özcan, Mehmet Uzun, Cem Çeliker ve Yasin Altay katıldı. YÖNETİMDE YAPRAK DÖKÜMÜ Edinilen bilgilere göre, mevcut yönetim kurulu üyelerinden Metin İnan, Zeki Sarı, Hakan Özcan, Yasin Altay, Cem Çeliker ve Ali Güven’in yeni yönetimde yer almayacakları öğrenildi. Onursal Başkan Şükrü Karabacak, 28 Mayıs’ta yapılacak olan kongrede görevlerini bırakacak olan yöneticilere kulübe vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür etti. GÜÇLÜ İSİMLER GELİYOR Kongreye tek aday olarak girmesi beklenen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, güçlü bir yönetim için düğmeye basarken, listesine dikkat çekici isimleri yazmaya hazırlandığı öğrenildi. Maddi ve manevi anlamda elini taşın altına koyacak yöneticileri kulübe kazandırmaya hazırlanan Başkan Öztürk’ün Bekir Bükün, Memduh Kaya ve Ramazan Koçak gibi önemli isimleri yeni yönetimine dahil edeceği iddia edildi.
28 Mayıs’taki kongreye odaklanan Darıca Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde elini çabuk tutuyor. Dün akşam kritik bir zirve gerçekleştiren yönetimde ayrılıkların yaşanacağı öğrenilirken, yeni yönetime güçlü isimlerin dahil edileceği belirtildi.

 

Darıca Gençlerbirliği yönetimi, dün akşam saatlerinde Darıca Elite Otel’de kritik bir zirve gerçekleştirerek 28 Mayıs’ta yapılacak olan kongre öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın da yer aldığı toplantıda, yeni dönemde görev almayacak olan isimlerin yanı sıra, yönetime dahil olacak yeni isimler konuşuldu.

KARABACAK DA KATILDI

Toplantıya Onursal Başkan Karabacak’ın yanı sıra; Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, kulüp yöneticilerinden Abdullah Örs, Mücahid Vural, Lokman Demirtaş, Zeki Sarı, İbrahim Pilavcı, Hakan Özcan, Mehmet Uzun, Cem Çeliker ve Yasin Altay katıldı.

YÖNETİMDE YAPRAK DÖKÜMÜ

Edinilen bilgilere göre, mevcut yönetim kurulu üyelerinden Metin İnan, Zeki Sarı, Hakan Özcan, Yasin Altay, Cem Çeliker ve Ali Güven’in yeni yönetimde yer almayacakları öğrenildi. Onursal Başkan Şükrü Karabacak, 28 Mayıs’ta yapılacak olan kongrede görevlerini bırakacak olan yöneticilere kulübe vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür etti.

GÜÇLÜ İSİMLER GELİYOR

Kongreye tek aday olarak girmesi beklenen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, güçlü bir yönetim için düğmeye basarken, listesine dikkat çekici isimleri yazmaya hazırlandığı öğrenildi. Maddi ve manevi anlamda elini taşın altına koyacak yöneticileri kulübe kazandırmaya hazırlanan Başkan Öztürk’ün Bekir Bükün, Memduh Kaya ve Ramazan Koçak gibi önemli isimleri yeni yönetimine dahil edeceği iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.