DARICA G.B İÇİN BULUNMAZ FIRSAT!

Spor 06.11.2019 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DARICA G.B İÇİN BULUNMAZ FIRSAT!

Zirve yarışında iddiasını koruyan Darıca Gençlerbirliği, önümüzdeki 7 maçta fikstür bazında ligin en avantajlı takımı olarak göze çarpıyor. Sarı yeşilli ekibimiz ligde oynayacağı üst üste 7 maçın 5’ini kendi sahasında oynayacak. 3.Lig 3.Grup’ta geride kalan 11 hafta sonunda 22 puan toplayarak zirvenin sadece 2 puan gerisinde olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi gelecek haftalarda oldukça avantajlı bir fikstür bekliyor. Sarı yeşilli temsilcimiz önümüzdeki 7 lig maçının 5’ini kendi sahasında oynayacak. İç sahada üst üste iki maç oynayarak Yozgatspor 1959 ve Diyarbekirspor’u evinde ağırlayacak olan Darıca G.B, Pazarspor deplasmanının ardından evinde Osmaniye’yi ağırlayacak. Ardından şampiyonluk adaylarından Karabacey Belediyespor’a konuk olacak sarı yeşilliler, ligin ilk devresinin son haftasında ise sahasında Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcimiz, ligin ikinci yarısının ilk maçını kendi sahasında Modafenspor karşısında açacak. İlk devrenin bitimine 6 hafta kala 4 maçı içeride oynayacak olan Özgür Vurur’un öğrencileri, devreyi kağıt üstünde lider bitirmeye en yakın ekip olarak dikkat çekiyor.

Zirve yarışında iddiasını koruyan Darıca Gençlerbirliği, önümüzdeki 7 maçta fikstür bazında ligin en avantajlı takımı olarak göze çarpıyor. Sarı yeşilli ekibimiz ligde oynayacağı üst üste 7 maçın 5’ini kendi sahasında oynayacak.

3.Lig 3.Grup’ta geride kalan 11 hafta sonunda 22 puan toplayarak zirvenin sadece 2 puan gerisinde olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi gelecek haftalarda oldukça avantajlı bir fikstür bekliyor. Sarı yeşilli temsilcimiz önümüzdeki 7 lig maçının 5’ini kendi sahasında oynayacak. İç sahada üst üste iki maç oynayarak Yozgatspor 1959 ve Diyarbekirspor’u evinde ağırlayacak olan Darıca G.B, Pazarspor deplasmanının ardından evinde Osmaniye’yi ağırlayacak. Ardından şampiyonluk adaylarından Karabacey Belediyespor’a konuk olacak sarı yeşilliler, ligin ilk devresinin son haftasında ise sahasında Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcimiz, ligin ikinci yarısının ilk maçını kendi sahasında Modafenspor karşısında açacak. İlk devrenin bitimine 6 hafta kala 4 maçı içeride oynayacak olan Özgür Vurur’un öğrencileri, devreyi kağıt üstünde lider bitirmeye en yakın ekip olarak dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.