DARICA HEYETİ SAVUR’DA

Darıca 21.03.2017 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA HEYETİ SAVUR’DA

İçişleri Bakanlığı tarafından bilgi ve tecrübelerini paylaşması amacıyla Mardin’in Savur ilçesinde görevlendirilen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede incelemelerde bulunmak üzere ekibini Savur’a gönderdi.

    Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin’le birlikte Temizlik İşleri, Park Bahçeler  ve Fen İşleri Müdürleri, Savur Kaymakamı İdris Koç’u ziyaret ederek, ilçe ile ilgili genel bilgiler aldılar. ŞEHRE DEĞER KATACAĞIZ Savur dönüşü Başkan Yrd. İltekin ve birim müdürleriyle bir toplantı yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca’da edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi bundan sonraki süreçte Savur’daki vatandaşlarımıza hizmet için de paylaşacağız. Ekibimizin Savur Kaymakamı İdris Koç’la birlikte yaptıkları değerlendirmeler neticesinde acil yapılması gereken işleri belirdik. İlk etapta şehrin belirli bölgelerinde alt yapı çalışmaları, çocukların vakit geçirebileceği semt sahaları ve çocuk parkları yapımı ile çöp konteyneri gibi ihtiyaçları  gidermek için çalışmalarımıza başladık. İlerleyen süreçte Savur’da belediyecilik anlamında eksiklikleri tespit ederek, oradaki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için kaymakamlığımızla birlikte ortak çalışmalara imza atacağız. Ülkemizin her karış toprağında yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim için onurdur.” diyerek Savur’da yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
İçişleri Bakanlığı tarafından bilgi ve tecrübelerini paylaşması amacıyla Mardin’in Savur ilçesinde görevlendirilen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede incelemelerde bulunmak üzere ekibini Savur’a gönderdi.

 

 

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin’le birlikte Temizlik İşleri, Park Bahçeler  ve Fen İşleri Müdürleri, Savur Kaymakamı İdris Koç’u ziyaret ederek, ilçe ile ilgili genel bilgiler aldılar.

ŞEHRE DEĞER KATACAĞIZ

Savur dönüşü Başkan Yrd. İltekin ve birim müdürleriyle bir toplantı yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca’da edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi bundan sonraki süreçte Savur’daki vatandaşlarımıza hizmet için de paylaşacağız. Ekibimizin Savur Kaymakamı İdris Koç’la birlikte yaptıkları değerlendirmeler neticesinde acil yapılması gereken işleri belirdik. İlk etapta şehrin belirli bölgelerinde alt yapı çalışmaları, çocukların vakit geçirebileceği semt sahaları ve çocuk parkları yapımı ile çöp konteyneri gibi ihtiyaçları  gidermek için çalışmalarımıza başladık. İlerleyen süreçte Savur’da belediyecilik anlamında eksiklikleri tespit ederek, oradaki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için kaymakamlığımızla birlikte ortak çalışmalara imza atacağız. Ülkemizin her karış toprağında yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim için onurdur.” diyerek Savur’da yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.