DARICA HOSPİTAL'DEN WHAATSAPLI HİZMET!

Darıca 29.01.2018 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA HOSPİTAL'DEN WHAATSAPLI HİZMET!

Hospitalpark Darıca Hastanesi tarafından kurulan WhatsApp hattı ile 7/24 sağlık hizmeti veriliyor.

Hospitalpark Darıca Hastanesi tarafından kurulan WhatsApp hattı ile 7/24 sağlık hizmeti veriliyor. Daha kaliteli iyi bir hizmet sunabilmek adına ‘Doktorumla Görüş WhatsApp Hattını’ hayata geçiren Hospitalpark Darıca Hastanesi, akıllı telefonlardaki WhatsApp uygulaması ile 0530 847 72 98 numarası üzerinden gönderilen tahlil ve tetkik sonuçlarına 2.uzman hekim görüşleri ile yanıt vererek, hastanın durumuna göre ilgili branş doktorundan randevu almasını sağlayabilecek. “HEKİMLERİMİZ ARTIK ÇOK DAHA YAKININIZDA” Hospitalpark Darıca Hastanesi’nden bir 7/24 Sağlık hizmeti daha… Verilen hizmet hakkında bilgi veren Hospitalpark Darıca Hastanesi Müdürü Tayfun Mercan, “Size Hospitalpark Darıca Hastanesi’nin yeni bir uygulamasından bahsetmek istiyorum.  Whatsapp Doktorumla Görüş Hattı sayesinde hekimlerimiz artık çok daha yakınınızda… Bu uygulama ile tahlil ve tetkik sonuçlarınızı bizlerle paylaşarak bu sayede 2. Uzman hekim görüşü alabilirsiniz.” Dedi. WHATSAPP DOKTORUMLA GÖRÜŞ HATTI NASIL İLERLİYOR? Tayfun Mercan, “Bu hattın ucunda Büyük Anadolu Grubunun tüm profesörleri, doçentleri, uzman hekimleri ve pratisyen hekimleri sizlerden gelen sonuçları ortak bir ağda toplayarak 2.hekim görüşü sunmak için bekliyorlar.” dedi. Hospitalpark Darıca Hastanesi Müdürü Tayfun Mercan, “WhatsApp Doktorumla Görüş Hattı 2. Uzman Hekim Görüş hizmetidir.” diyerek tüm hastaları bu hizmeti kullanmaya davet etti.
Hospitalpark Darıca Hastanesi tarafından kurulan WhatsApp hattı ile 7/24 sağlık hizmeti veriliyor.

Hospitalpark Darıca Hastanesi tarafından kurulan WhatsApp hattı ile 7/24 sağlık hizmeti veriliyor. Daha kaliteli iyi bir hizmet sunabilmek adına ‘Doktorumla Görüş WhatsApp Hattını’ hayata geçiren Hospitalpark Darıca Hastanesi, akıllı telefonlardaki WhatsApp uygulaması ile 0530 847 72 98 numarası üzerinden gönderilen tahlil ve tetkik sonuçlarına 2.uzman hekim görüşleri ile yanıt vererek, hastanın durumuna göre ilgili branş doktorundan randevu almasını sağlayabilecek.

“HEKİMLERİMİZ ARTIK ÇOK DAHA YAKININIZDA”

Hospitalpark Darıca Hastanesi’nden bir 7/24 Sağlık hizmeti daha… Verilen hizmet hakkında bilgi veren Hospitalpark Darıca Hastanesi Müdürü Tayfun Mercan, “Size Hospitalpark Darıca Hastanesi’nin yeni bir uygulamasından bahsetmek istiyorum.  Whatsapp Doktorumla Görüş Hattı sayesinde hekimlerimiz artık çok daha yakınınızda… Bu uygulama ile tahlil ve tetkik sonuçlarınızı bizlerle paylaşarak bu sayede 2. Uzman hekim görüşü alabilirsiniz.” Dedi.

WHATSAPP DOKTORUMLA GÖRÜŞ HATTI NASIL İLERLİYOR?

Tayfun Mercan, “Bu hattın ucunda Büyük Anadolu Grubunun tüm profesörleri, doçentleri, uzman hekimleri ve pratisyen hekimleri sizlerden gelen sonuçları ortak bir ağda toplayarak 2.hekim görüşü sunmak için bekliyorlar.” dedi. Hospitalpark Darıca Hastanesi Müdürü Tayfun Mercan, “WhatsApp Doktorumla Görüş Hattı 2. Uzman Hekim Görüş hizmetidir.” diyerek tüm hastaları bu hizmeti kullanmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.