DARICA’NIN YENİ MESİRE ALANLARI TAMAMLANIYOR

Darıca 08.06.2017 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’NIN YENİ MESİRE ALANLARI TAMAMLANIYOR

Darıca Belediyesi tarafından yürütülen Sahil 4.Etap Düzenleme Çalışmaları çerçevesinde ilçe halkına sahilde de mangal yapma imkanı sunulacak. Darıca sahilde bulunan kum deposundan Aslan Çimento Fabrikası’nın alt kısımlarına kadar olan alanda devam eden çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar sıcak piknik yapma imkanına kavuşacaklar. Asfalt serim ve taş tahkimat işlerinin tamamlandığı projede üst yapı çalışmaları devam ederken ramazan ayından sonra projenin tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Proje çerçevesinde ana yollardaki düzenlemelerin yanı sıra yan bağlantı yolları da iyileştirilerek vatandaşların sahile rahatlıkla ulaşması hedefleniyor.

Darıca Belediyesi tarafından yürütülen Sahil 4.Etap Düzenleme Çalışmaları çerçevesinde ilçe halkına sahilde de mangal yapma imkanı sunulacak.

Darıca sahilde bulunan kum deposundan Aslan Çimento Fabrikası’nın alt kısımlarına kadar olan alanda devam eden çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar sıcak piknik yapma imkanına kavuşacaklar.

Asfalt serim ve taş tahkimat işlerinin tamamlandığı projede üst yapı çalışmaları devam ederken ramazan ayından sonra projenin tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Proje çerçevesinde ana yollardaki düzenlemelerin yanı sıra yan bağlantı yolları da iyileştirilerek vatandaşların sahile rahatlıkla ulaşması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.