19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA'NIN YENİ SİMGESİ

Darıca 03.08.2015 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'NIN YENİ SİMGESİ

Darıca Belediyesi sahile meşalesiyle ve mesajıyla yeni bir anıt yaptı.

Darıca Belediyesi sahil boyu yaptığı çalışmaları son olarak yaptığı anıtla süsledi. Son zamanlarda çok ihtiyaç duyduğumuz bir mesajla anıtı süsleyen yetkililer, önünde yer alan meşaleyle de farklı bir hava kattı. Anıtın üzerinde yer alan ‘BİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ’ mesajıyla son günlerde çok ihtiyacımız olan kardeşlik ve milli birlik mesajı, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor. Darıca sahilinde yapılan çalışmalarla ilgili konuştuğumuz Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarının devam edeceği müjdesini verirken, ‘ sahile yaptığımız güzelleştirme çalışmaları devam edecek ama bu çalışmalar devam ederken tam mevsiminde, vatandaşlarımızın hava almak istediği dönemlerde vatandaşlarımızı buralardan uzaklaştırarak değil, daha çok kimsenin olmadığı zamanlarda yapacağız. Her gün yeni bir değişiklik gözünüze çarpacak.’ dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘ son zamanlarda çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu dönemde vatandaşlarımızın sağduyu ama birbirine her zamankinden daha sıkı sarılması gereken bir gün. Tüm bu yapılanlar, gelişmesini hızlıca tamamlayan ve dış borcu olmayan bir ülkeye karşı oyunlar. Tüm bu yaşanılanlardan kurtulacağız vatandaşlarımızın bu konuda kafasında bir soru işareti kalmasın. Devletimiz her zaman vardır ve var olacaktır. ‘ dedi ve ‘ Darıca’ya yeni yaptığımız anıt aslında bunun da bir göstergesi. Biz birlikte Türkiyeyiz. Tüm kesimleriyle. Ayrımcılıkla bizi bölmeye kalkamazlar. Et tırnaktan ayrılır mı?’ diye ekledi. Karabacak son olarak, ‘ 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması bu sene gerçekleşmedi ama vatandaşlarımız sahilimizde gezerek, temiz hava alarak yine zamanını geçirebiliyor. Ayrıca derneklerimiz sahilde, yörelerimizin özelliklerini burada yaşayan vatandaşlarımıza anlatıyor, memleketlerine gidemeyenlerin özlemlerini bile gideriyor diyebiliriz. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Darıca sahiliyle uzun süre adından bahsettirecek bir mekan haline gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.’ dedi.
Darıca Belediyesi sahile meşalesiyle ve mesajıyla yeni bir anıt yaptı.

Darıca Belediyesi sahil boyu yaptığı çalışmaları son olarak yaptığı anıtla süsledi. Son zamanlarda çok ihtiyaç duyduğumuz bir mesajla anıtı süsleyen yetkililer, önünde yer alan meşaleyle de farklı bir hava kattı. Anıtın üzerinde yer alan ‘BİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ’ mesajıyla son günlerde çok ihtiyacımız olan kardeşlik ve milli birlik mesajı, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor.

Darıca sahilinde yapılan çalışmalarla ilgili konuştuğumuz Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarının devam edeceği müjdesini verirken, ‘ sahile yaptığımız güzelleştirme çalışmaları devam edecek ama bu çalışmalar devam ederken tam mevsiminde, vatandaşlarımızın hava almak istediği dönemlerde vatandaşlarımızı buralardan uzaklaştırarak değil, daha çok kimsenin olmadığı zamanlarda yapacağız. Her gün yeni bir değişiklik gözünüze çarpacak.’ dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘ son zamanlarda çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu dönemde vatandaşlarımızın sağduyu ama birbirine her zamankinden daha sıkı sarılması gereken bir gün. Tüm bu yapılanlar, gelişmesini hızlıca tamamlayan ve dış borcu olmayan bir ülkeye karşı oyunlar. Tüm bu yaşanılanlardan kurtulacağız vatandaşlarımızın bu konuda kafasında bir soru işareti kalmasın. Devletimiz her zaman vardır ve var olacaktır. ‘ dedi ve ‘ Darıca’ya yeni yaptığımız anıt aslında bunun da bir göstergesi. Biz birlikte Türkiyeyiz. Tüm kesimleriyle. Ayrımcılıkla bizi bölmeye kalkamazlar. Et tırnaktan ayrılır mı?’ diye ekledi.

Karabacak son olarak, ‘ 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması bu sene gerçekleşmedi ama vatandaşlarımız sahilimizde gezerek, temiz hava alarak yine zamanını geçirebiliyor. Ayrıca derneklerimiz sahilde, yörelerimizin özelliklerini burada yaşayan vatandaşlarımıza anlatıyor, memleketlerine gidemeyenlerin özlemlerini bile gideriyor diyebiliriz. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Darıca sahiliyle uzun süre adından bahsettirecek bir mekan haline gelecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.