DARICA ŞENKAYALILAR KONGREYE GİDİYOR

Darıca 18.02.2017 - 21:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ŞENKAYALILAR KONGREYE GİDİYOR

DARICA ŞENKAYALILAR KONGREYE GİDİYOR

Bölgemizin aktif ve başarılı derneklerinden Darıca Şenkayalılar Derneği’nde bugün (19 Şubat) kongre heyecanı yaşanacak. Gerçekleştirdiği projelerle Şenkayalılar Derneği’ne önemli bir ivme kazandıran mevcut Başkan Köksal Şakar’ın aday olmayacağı kongreye, Ayhan Çıldız’ın tek aday olarak gireceği öğrenildi. Yoğun bir katılımın beklendiği kongre, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yarın saat 16.30’a başlayacak. BAŞKAN ŞAKAR VEDA EDİYOR Darıca Şenkayalılar Derneği’nde tüm gözler bugün gerçekleştirilecek olan kongreye çevrildi. Görev yaptığı 3 yıl boyunca hayata soktuğu sosyal sorumluluk projeleriyle hemşehrilerinin büyük taktirini toplayan mevcut Başkan Köksal Şakar, kongrede aday olmayacak.  Görkemli bir kongreyle başkanlığı devredecek olan Şakar, tüm hemşehrilerini yarın ki kongreye davet etti. ŞAKAR: BU BİR BAYRAK DEVRİ Dernek başkanı olarak Şenkayalı hemşehrilerine bugüne kadar elinden gelen en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirten Başkan Şakar, ‘’Bugün ki kongremiz bir bayrak devri olacak. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bir üye olarak derneğimiz için tüm gayretimi göstermeye devam edeceğim. Yeni seçilecek olan başkanımızı şimdiden tebrik ediyor, kongremizin tüm Erzurumlu ve Şenkayalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. HANÇERİ VE ACAR SAHNE ALACAK Öte yandan Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde saat 16.30’da başlayacak olan kongrede Ömer Hançeri ve Enis Acar sahne alacak. Hançeri ve Acar, seslendirecekleri şiir, türkü ve uzun havalarla Şenkayalılar’a unutulmaz bir gece yaşatacaklar.
DARICA ŞENKAYALILAR KONGREYE GİDİYOR

Bölgemizin aktif ve başarılı derneklerinden Darıca Şenkayalılar Derneği’nde bugün (19 Şubat) kongre heyecanı yaşanacak. Gerçekleştirdiği projelerle Şenkayalılar Derneği’ne önemli bir ivme kazandıran mevcut Başkan Köksal Şakar’ın aday olmayacağı kongreye, Ayhan Çıldız’ın tek aday olarak gireceği öğrenildi. Yoğun bir katılımın beklendiği kongre, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yarın saat 16.30’a başlayacak.

BAŞKAN ŞAKAR VEDA EDİYOR

Darıca Şenkayalılar Derneği’nde tüm gözler bugün gerçekleştirilecek olan kongreye çevrildi. Görev yaptığı 3 yıl boyunca hayata soktuğu sosyal sorumluluk projeleriyle hemşehrilerinin büyük taktirini toplayan mevcut Başkan Köksal Şakar, kongrede aday olmayacak.  Görkemli bir kongreyle başkanlığı devredecek olan Şakar, tüm hemşehrilerini yarın ki kongreye davet etti.

ŞAKAR: BU BİR BAYRAK DEVRİ

Dernek başkanı olarak Şenkayalı hemşehrilerine bugüne kadar elinden gelen en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirten Başkan Şakar, ‘’Bugün ki kongremiz bir bayrak devri olacak. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bir üye olarak derneğimiz için tüm gayretimi göstermeye devam edeceğim. Yeni seçilecek olan başkanımızı şimdiden tebrik ediyor, kongremizin tüm Erzurumlu ve Şenkayalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

HANÇERİ VE ACAR SAHNE ALACAK

Öte yandan Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde saat 16.30’da başlayacak olan kongrede Ömer Hançeri ve Enis Acar sahne alacak. Hançeri ve Acar, seslendirecekleri şiir, türkü ve uzun havalarla Şenkayalılar’a unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.