DARICA SEYMEN’DEN LYS BAŞARISI

Darıca 01.07.2015 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA SEYMEN’DEN LYS BAŞARISI

İzmit’in ilk özel okulu olma özelliğini elinde bulunduran Seymen Eğitim Kurumları. Dört yıl önce ağ okul yapılanması çerçevesinde, Darıca da eğitim hayatına başlamıştı.

İzmit’in ilk özel okulu olma özelliğini elinde bulunduran Seymen Eğitim Kurumları. Dört yıl önce ağ okul yapılanması çerçevesinde, Darıca da eğitim hayatına başlamıştı. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesinde aynı anda eğitime başlayan Seymen Eğitim Kurumları. Bu yıl ilk mezunlarını verdi. Darıca Anadolu Lisesinde 56 öğrenci mezun oldu. Okul Müdürü İrfan YILMAZ yaptığı açıklamada, dört yılın sonunda %97  LYS başarısı elde ettiklerini ve bununla da hak ettikleri bir gururu yaşadıklarını söyledi. YILMAZ  56 öğrencimizin 53’nün istedikleri bir Devlet Üniversitesine yerleşebileceklerini, ayrıca bir çok öğrencimizin hayallerinde ki Tıp ve Mühendislik alanlarına yerleşebileceklerini ifade etti. İrfan YILMAZ bu başarıda emeği bulunan öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum dedi.
İzmit’in ilk özel okulu olma özelliğini elinde bulunduran Seymen Eğitim Kurumları. Dört yıl önce ağ okul yapılanması çerçevesinde, Darıca da eğitim hayatına başlamıştı.

İzmit’in ilk özel okulu olma özelliğini elinde bulunduran Seymen Eğitim Kurumları. Dört yıl önce ağ okul yapılanması çerçevesinde, Darıca da eğitim hayatına başlamıştı. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesinde aynı anda eğitime başlayan Seymen Eğitim Kurumları. Bu yıl ilk mezunlarını verdi. Darıca Anadolu Lisesinde 56 öğrenci mezun oldu.

Okul Müdürü İrfan YILMAZ yaptığı açıklamada, dört yılın sonunda %97  LYS başarısı elde ettiklerini ve bununla da hak ettikleri bir gururu yaşadıklarını söyledi. YILMAZ  56 öğrencimizin 53’nün istedikleri bir Devlet Üniversitesine yerleşebileceklerini, ayrıca bir çok öğrencimizin hayallerinde ki Tıp ve Mühendislik alanlarına yerleşebileceklerini ifade etti.

İrfan YILMAZ bu başarıda emeği bulunan öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.