DARICA SÜNNET ŞÖLENİNE HAZIR

Darıca 27.06.2018 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA SÜNNET ŞÖLENİNE HAZIR

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni çocukların ve ailelerin katılımıyla 30 Haziran Cumartesi günü saat 18:00’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan konvoy ve ardında 19:00’da Darıca Sahili Dudayev Parkında sünnet mevlidi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sonrasında çocuk eğlenceleriyle devam edecek. Sünnet Şöleni ünlü hafızların okunacağı Kuran-ı Kerim ve  mevlid programıyla başlarken bütün masrafları ve kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından karşılanan çocuklara sünnet hediyeleri dağıtılacak. Bu anlamlı günde çocukları unutmayan Darıca Belediyesi , tiyatro ekibinin birbirinden eğlenceleri oyun ve ilizyon gösterileriyle de  Sünnet Şöleni’nde minikleri doyasıya eğlendirmeyi hedeflerken, şölen yemek ikramıyla sona erecek.

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni çocukların ve ailelerin katılımıyla 30 Haziran Cumartesi günü saat 18:00’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan konvoy ve ardında 19:00’da Darıca Sahili Dudayev Parkında sünnet mevlidi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sonrasında çocuk eğlenceleriyle devam edecek.

Sünnet Şöleni ünlü hafızların okunacağı Kuran-ı Kerim ve  mevlid programıyla başlarken bütün masrafları ve kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından karşılanan çocuklara sünnet hediyeleri dağıtılacak.

Bu anlamlı günde çocukları unutmayan Darıca Belediyesi , tiyatro ekibinin birbirinden eğlenceleri oyun ve ilizyon gösterileriyle de  Sünnet Şöleni’nde minikleri doyasıya eğlendirmeyi hedeflerken, şölen yemek ikramıyla sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.