DARICA’YA İMPLANT MERKEZİ KURULACAK

Darıca 18.08.2017 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’YA İMPLANT MERKEZİ KURULACAK

Darıca Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi’ne ek bina geliyor. Temellerinin 2018’de atılacağı yeni binaya İmplant Merkezi’de kurulacak.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni başhekimi Dt. Eray Ünaldı, açıklamalarda bulundu. Başhekim Ünaldı, Darıca ADSM’nin yeni binasının temelinin 2018 yılında atılacağını müjdeledi. Ünaldı ayrıca yeni yapılacak olan binada İmplant Merkezi’nin de kurulacağını açıkladı. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni başhekimi Dt. Eray Ünaldı, Darıcalılara müjdeli haberi verdi. Başhekim Ünaldı, Darıca ADSM’nin yeni binasının temelinin 2018 yılında atılacağını belirterek, Darıca ADSM’nin bölgemizde çok önemli bir hastane olduğunu ifade etti. 1 MİLYON KİŞİYE HİTAP EDİYOR Başhekim Dt. Eray Ünaldı yaptığı açıklamada “Bana verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden elimden geldiği kadar çalışacağım. 2009 yılından itibaren burada görev yapmaktayım. Aslen Karabük’lüyüm ancak Darıca benim 2. memleketim. Genel sekreterimizin uygun görmesiyle başhekim olarak atandım. Sağlık merkezimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Darıca ADSM, bulunduğu konum itibariyle Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası olmak üzere ayrıca İstanbul’a yakınlığı sebebiyle yaklaşık bir milyona yakın kişiye hitap ediyor. Taşıdığımız sorumluluğun büyüklüğünün farkındayız. Üstesinden kalkacağıma ve hizmetleri daha üst noktalara taşıyacağıma inanıyorum’’ dedi. YENİ HASTANENİN TEMELİ 2018’DE ATILACAK Başhekim Dt. Eray Ünaldı açıklamasının devamında ise ‘’2018 yılında Darıca ADSM’nin yeni binasının temelleri atılacak. Toplamda 65 üniteden oluşacak olan hastanemizde ayrıca İmplant merkezi de kurmayı düşünüyoruz. Dışarıdaki fiyatlara göre biraz daha uygun olacak olan implant merkezimiz, Kocaeli’de de ADSM’ler genelinde bir ilk olacak. Amacımız Darıca’ya ve bölge halkına en iyi hizmeti vermek’’ dedi. Dt. Eray Ünaldı Kimdir? 1985 yılında Karabük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Karabük’te tamamladı. 2008 yılında Samsun 19 Mayıs Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 2009 yılında Darıca Ağız ve Diş Sağlığı atandı. 9 yıldır Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş hekimi olarak çalışan Ünaldı; Evli ve 1 çocuk babasıdır.
Darıca Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi’ne ek bina geliyor. Temellerinin 2018’de atılacağı yeni binaya İmplant Merkezi’de kurulacak.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni başhekimi Dt. Eray Ünaldı, açıklamalarda bulundu. Başhekim Ünaldı, Darıca ADSM’nin yeni binasının temelinin 2018 yılında atılacağını müjdeledi. Ünaldı ayrıca yeni yapılacak olan binada İmplant Merkezi’nin de kurulacağını açıkladı.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni başhekimi Dt. Eray Ünaldı, Darıcalılara müjdeli haberi verdi. Başhekim Ünaldı, Darıca ADSM’nin yeni binasının temelinin 2018 yılında atılacağını belirterek, Darıca ADSM’nin bölgemizde çok önemli bir hastane olduğunu ifade etti.

1 MİLYON KİŞİYE HİTAP EDİYOR

Başhekim Dt. Eray Ünaldı yaptığı açıklamada “Bana verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden elimden geldiği kadar çalışacağım. 2009 yılından itibaren burada görev yapmaktayım. Aslen Karabük’lüyüm ancak Darıca benim 2. memleketim. Genel sekreterimizin uygun görmesiyle başhekim olarak atandım. Sağlık merkezimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Darıca ADSM, bulunduğu konum itibariyle Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası olmak üzere ayrıca İstanbul’a yakınlığı sebebiyle yaklaşık bir milyona yakın kişiye hitap ediyor. Taşıdığımız sorumluluğun büyüklüğünün farkındayız. Üstesinden kalkacağıma ve hizmetleri daha üst noktalara taşıyacağıma inanıyorum’’ dedi.

YENİ HASTANENİN TEMELİ 2018’DE ATILACAK

Başhekim Dt. Eray Ünaldı açıklamasının devamında ise ‘’2018 yılında Darıca ADSM’nin yeni binasının temelleri atılacak. Toplamda 65 üniteden oluşacak olan hastanemizde ayrıca İmplant merkezi de kurmayı düşünüyoruz. Dışarıdaki fiyatlara göre biraz daha uygun olacak olan implant merkezimiz, Kocaeli’de de ADSM’ler genelinde bir ilk olacak. Amacımız Darıca’ya ve bölge halkına en iyi hizmeti vermek’’ dedi.

Dt. Eray Ünaldı Kimdir?

1985 yılında Karabük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Karabük’te tamamladı. 2008 yılında Samsun 19 Mayıs Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 2009 yılında Darıca Ağız ve Diş Sağlığı atandı. 9 yıldır Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş hekimi olarak çalışan Ünaldı; Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.