Darbettikleri çiftin aracını yakmaya çalıştıkları iddiası

10.07.2017 - 08:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darbettikleri çiftin aracını yakmaya çalıştıkları iddiası

Kadıköy'de 2 şahsın darbettikleri çiftin aracını yakmaya çalıştıkları ileri sürüldü.

İddiaya göre, Caferağa Mahallesi Hacı Ahmet Bey Sokak'ta, Zeliha M'nin  kullandığı 34 JMB 51 plakalı aracın yakıtı bitti. Vatandaşlar aracı ittiği  sırada, ağlayan oğluna kızdığı gerekçesiyle, sokaktaki 2 kişi Zeliha M'ye tepki  gösterdi. Çıkan tartışmanın ardından 2 şahıs kadını darbetti. Olayı görerek  müdahalede bulunan kadının eşi İrfan M. de bu kişilerce darbedildi. Uzaklaştıktan sonra yeniden sokağa gelen 2 kişi, park halindeki aracı benzin dökerek ateşe verdi. Araçtaki yangın, vatandaşların ve itfaiyenin  müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu araçta hasar oluştu. Polis ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.  Kaçan şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor. İrfan M, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şüphelilerin, oğluna  kızdığı için eşini azarlayıp darbettiklerini söyledi. Sonra da kendisini darbeden şahısların, vatandaşların tepkisi üzerine  kaçtığını belirten İrfan M, "Aynı sokakta bulunan bir evde sakinleşmeye  çalışırken, sesler geldi ve dışarı çıkınca otomobilin yandığını gördük. Komşular  otomobile benzin döküp iki kişinin olay yerinden kaçtığını ve şahısların bizi  darbeden şahıslar olduğunu söyledi. Polis ekipleri gelip inceleme yaptılar,  umarım kısa sürede bu kişiler yakalanır." dedi.    
Kadıköy'de 2 şahsın darbettikleri çiftin aracını yakmaya çalıştıkları ileri sürüldü.

İddiaya göre, Caferağa Mahallesi Hacı Ahmet Bey Sokak'ta, Zeliha M'nin  kullandığı 34 JMB 51 plakalı aracın yakıtı bitti. Vatandaşlar aracı ittiği  sırada, ağlayan oğluna kızdığı gerekçesiyle, sokaktaki 2 kişi Zeliha M'ye tepki  gösterdi.

Çıkan tartışmanın ardından 2 şahıs kadını darbetti. Olayı görerek  müdahalede bulunan kadının eşi İrfan M. de bu kişilerce darbedildi.

Uzaklaştıktan sonra yeniden sokağa gelen 2 kişi, park halindeki aracı benzin dökerek ateşe verdi. Araçtaki yangın, vatandaşların ve itfaiyenin  müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu araçta hasar oluştu.

Polis ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.  Kaçan şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor.

İrfan M, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şüphelilerin, oğluna  kızdığı için eşini azarlayıp darbettiklerini söyledi.

Sonra da kendisini darbeden şahısların, vatandaşların tepkisi üzerine  kaçtığını belirten İrfan M, "Aynı sokakta bulunan bir evde sakinleşmeye  çalışırken, sesler geldi ve dışarı çıkınca otomobilin yandığını gördük. Komşular  otomobile benzin döküp iki kişinin olay yerinden kaçtığını ve şahısların bizi  darbeden şahıslar olduğunu söyledi. Polis ekipleri gelip inceleme yaptılar,  umarım kısa sürede bu kişiler yakalanır." dedi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.