Darıca’da film gibi olay .Polisten kaçamadı, ağaca çarptı

Darıca 14.01.2015 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca’da film gibi olay .Polisten kaçamadı, ağaca çarptı

Darıca’da dün sabah meydana gelen olayda, polis ile şüpheli araç arasında adeta filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri, dün sabah 08.00 sularında Darıca mezarlık yolunda şüpheli bir araca rastladılar. Aracı takibe alan devriye ekipleri, sürücünün polisi fark edip kaçmaya başlamasının ardından uzun bir kovalamaca yaşandı. Polisten kaçan sürücü, otomobilinin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrasında Darıca Askeriye binasının önündeki bir ağaca çarparak durabildi. Aracı kullanan Y.A ile şoför koltuğunun yanında oturan N.A kazadan yara almadan kurtuldular. Kaza sonrasında araçta aramalar yapan asayiş ekipleri, narkotik maddeye rastladılar. Yaşanan bu olayların ardından Y.A ile N.A ifadesi alınmak üzere Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Darıca Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, konuyla alakalı geniş çaplı bir soruşturma başlattı. HABER: İLYAS HANOĞLU (POLİS MUHABİRİ)
Darıca’da dün sabah meydana gelen olayda, polis ile şüpheli araç arasında adeta filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri, dün sabah 08.00 sularında Darıca mezarlık yolunda şüpheli bir araca rastladılar. Aracı takibe alan devriye ekipleri, sürücünün polisi fark edip kaçmaya başlamasının ardından uzun bir kovalamaca yaşandı. Polisten kaçan sürücü, otomobilinin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrasında Darıca Askeriye binasının önündeki bir ağaca çarparak durabildi. Aracı kullanan Y.A ile şoför koltuğunun yanında oturan N.A kazadan yara almadan kurtuldular. Kaza sonrasında araçta aramalar yapan asayiş ekipleri, narkotik maddeye rastladılar. Yaşanan bu olayların ardından Y.A ile N.A ifadesi alınmak üzere Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Darıca Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, konuyla alakalı geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

IMG_20150111_075258.jpg görüntüleniyor

HABER: İLYAS HANOĞLU (POLİS MUHABİRİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.