Darıca 1 puana duacı! 1-1

Spor 10.11.2019 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca 1 puana duacı! 1-1

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, net favori olarak çıktığı maçta Yozgatspor 1959 1-1 berabere kalarak sahasında 2 puan bıraktı. Sürpriz bir ilk 11’le sahaya çıkan sarı yeşilliler, Berat Eyüpoğlu’nun kişisel çabasıyla kazandığı penaltıyla zor da olsa 1 puanı aldı. 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 12.haftasında sahasında ağırladığı Yozgatspor 1959 ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Geçen hafta alınan Somaspor yenilgisinin ardından Samet Acar ve Emre Alan’ı kızağa çeken Teknik Direktör Özgür Vurur, Salih Seyis ve Ahmet Kutluer’e aylar sonra ilk 11’de şans verirken, sarı kart cezalısı olan Ahmet Özer’in yerine İbrahim Çağrı Oğuz forma giydi. DARICA İLK YARIDA SAHADA YOKTU 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maça iyi başlayamayan Darıca G.B, topun ve oyunun kontrolünü rakibine teslim etti. Topu üçüncü bölgeye taşımakta güçlük çeken sarı yeşilli ekibimiz, ilk yarıda hiç tehlike yaratamadı. Konuk ekipte 13.dakikada eski Darıca G.B’li futbolcu Aytaç Deniz karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yaparak zor olanı başardı. 27’de bu kez Uğur Erdoğan ile gole yaklaşan Yozgat temsilcisi, bu pozisyonu da gole çeviremedi. İlk ciddi tehlikesini 45+1’de geliştiren temsilcimizde Salih’in ortasında Ahmet’in kafasını sıyıran topu savunma uzaklaştırdı devreden gol sesi çıkmadı. VURUR 2 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI Mücadelenin ikinci yarısında eski taktiğine geri dönen teknik patron Vurur, Emre Alan ve Samet Acar’ı sahaya sürerken, Ahmet ve Salih’i oyundan aldı. 51’de Samet’in pas hatasında topla buluşan kaleci Alper ile karşı karşıya kalan Beytullah’ın vuruşu üstten dışarı gitti. Bu kez 72’de Ferhat Çoban’ın hatası sonrasında topla buluşan Beytullah, çok net bir pozisyonda kaleci Alper Soğan’ı geçemedi. 75’te hızlı gelişen Yozgat atağında sağ çaprazdan güzel bir vuruş yapan Aytaç Deniz takımını 1-0 öne geçirdi. SELMAN’DAN ÖNCE GOL SONRA KIRMIZI KART Bu golden yalnızca 2 dakika sonra Berat Eyüpoğlu’nun zorlamasıyla penaltı kazanan sarı yeşilli ekibimiz, Selman Sevinç’in penaltı golüyle skora denge getirdi. Darıca G.B’de golün sahibi Selman, 90+1’de ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan sarı yeşilliler puanını 23’e yükselterek 4’ncü sıraya geriledi. Lider Karacabey’in 4 puan uzağına düşen Darıca G.B gelecek hafta sahasında Diyarbekirspor’u ağırlayacak.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, net favori olarak çıktığı maçta Yozgatspor 1959 1-1 berabere kalarak sahasında 2 puan bıraktı. Sürpriz bir ilk 11’le sahaya çıkan sarı yeşilliler, Berat Eyüpoğlu’nun kişisel çabasıyla kazandığı penaltıyla zor da olsa 1 puanı aldı.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 12.haftasında sahasında ağırladığı Yozgatspor 1959 ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Geçen hafta alınan Somaspor yenilgisinin ardından Samet Acar ve Emre Alan’ı kızağa çeken Teknik Direktör Özgür Vurur, Salih Seyis ve Ahmet Kutluer’e aylar sonra ilk 11’de şans verirken, sarı kart cezalısı olan Ahmet Özer’in yerine İbrahim Çağrı Oğuz forma giydi.

DARICA İLK YARIDA SAHADA YOKTU

15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maça iyi başlayamayan Darıca G.B, topun ve oyunun kontrolünü rakibine teslim etti. Topu üçüncü bölgeye taşımakta güçlük çeken sarı yeşilli ekibimiz, ilk yarıda hiç tehlike yaratamadı. Konuk ekipte 13.dakikada eski Darıca G.B’li futbolcu Aytaç Deniz karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yaparak zor olanı başardı. 27’de bu kez Uğur Erdoğan ile gole yaklaşan Yozgat temsilcisi, bu pozisyonu da gole çeviremedi. İlk ciddi tehlikesini 45+1’de geliştiren temsilcimizde Salih’in ortasında Ahmet’in kafasını sıyıran topu savunma uzaklaştırdı devreden gol sesi çıkmadı.

VURUR 2 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

Mücadelenin ikinci yarısında eski taktiğine geri dönen teknik patron Vurur, Emre Alan ve Samet Acar’ı sahaya sürerken, Ahmet ve Salih’i oyundan aldı. 51’de Samet’in pas hatasında topla buluşan kaleci Alper ile karşı karşıya kalan Beytullah’ın vuruşu üstten dışarı gitti. Bu kez 72’de Ferhat Çoban’ın hatası sonrasında topla buluşan Beytullah, çok net bir pozisyonda kaleci Alper Soğan’ı geçemedi. 75’te hızlı gelişen Yozgat atağında sağ çaprazdan güzel bir vuruş yapan Aytaç Deniz takımını 1-0 öne geçirdi.

SELMAN’DAN ÖNCE GOL SONRA KIRMIZI KART

Bu golden yalnızca 2 dakika sonra Berat Eyüpoğlu’nun zorlamasıyla penaltı kazanan sarı yeşilli ekibimiz, Selman Sevinç’in penaltı golüyle skora denge getirdi. Darıca G.B’de golün sahibi Selman, 90+1’de ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan sarı yeşilliler puanını 23’e yükselterek 4’ncü sıraya geriledi. Lider Karacabey’in 4 puan uzağına düşen Darıca G.B gelecek hafta sahasında Diyarbekirspor’u ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.