Darıca 2.Oldu

Darıca 18.04.2018 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca 2.Oldu

KO-MEK’in Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma yarışmasında 1. Olarak Umre ziyareti kazanan Sündüz Korkmaz kazandığını duyunca duygu dolu anlar yaşadı

Kocaeli’de yüzbinlerce vatandaşa meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK, sosyal projelerle de Kocaeli’nde önemli hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Dönem içerisinde birçok proje ile kursiyerlerine farklı hizmetler veren KO-MEK, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem sonunda da Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma yarışması düzenledi. Bu dönem üçüncüsü yapılan yarışmaya toplamda 210 kursiyer katıldı. Gebze, İzmit ve Gölcük’te yapılan yarı final yarışmaları sonrasında her ilçeden 5’er kişi finale kaldı. Alanında uzman vaizeler in görev yaptığı yarı final yarışmasında jüri üyeleri finale çıkacak olan adayları seçmekte oldukça zorlandı.   EN GÜZEL KUR’AN-I KERİM’İ OKUDU UMRE’YE GİDİYOR Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılan final yarışmasında 15 kursiyer Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma yarışmasında ter döktü. Yarışma finaline katılarak tüm yarışmacıları tebrik eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları Genel Koordinatörü tüm katılımcılara teşekkür ederek, dereceye girenleri açıkladı. Kocaeli İl Müftülüğü vaizeleri olan İnci Ar, Nuray Kesercioğlu ve Aysel Demirci’den oluşan jüri üyeleri dereceye girecek olan yarışmacıları seçmek için zor anlar yaşadı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmada en yüksek puanı alan Yenikent Kurs Merkezi’nden Sündüz Korkmaz Umre ziyaretine gitmeye hak kazandı. Yarışmada diğer dereceye girenler Darıca Kurs Merkezinden Dilek Demirci 2. Olarak Kudüs ziyaretine gitmeye hak kazanırken 3. Olan Gölcük Kurs Merkezinden Hümeyra demir ise Konya ziyaretine gitmeye hak kazandı. Yarışmayı kazandığından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sündüz Korkmaz, umre ziyaretini çok istediğini bu vesileyle kutsal toprakları ziyaret etme imkânı bulacağını belirtti.
KO-MEK’in Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma yarışmasında 1. Olarak Umre ziyareti kazanan Sündüz Korkmaz kazandığını duyunca duygu dolu anlar yaşadı

Kocaeli’de yüzbinlerce vatandaşa meslek ve sanat eğitimi veren KO-MEK, sosyal projelerle de Kocaeli’nde önemli hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Dönem içerisinde birçok proje ile kursiyerlerine farklı hizmetler veren KO-MEK, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem sonunda da Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma yarışması düzenledi. Bu dönem üçüncüsü yapılan yarışmaya toplamda 210 kursiyer katıldı. Gebze, İzmit ve Gölcük’te yapılan yarı final yarışmaları sonrasında her ilçeden 5’er kişi finale kaldı. Alanında uzman vaizeler in görev yaptığı yarı final yarışmasında jüri üyeleri finale çıkacak olan adayları seçmekte oldukça zorlandı.

 

EN GÜZEL KUR’AN-I KERİM’İ OKUDU UMRE’YE GİDİYOR

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılan final yarışmasında 15 kursiyer Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma yarışmasında ter döktü. Yarışma finaline katılarak tüm yarışmacıları tebrik eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları Genel Koordinatörü tüm katılımcılara teşekkür ederek, dereceye girenleri açıkladı. Kocaeli İl Müftülüğü vaizeleri olan İnci Ar, Nuray Kesercioğlu ve Aysel Demirci’den oluşan jüri üyeleri dereceye girecek olan yarışmacıları seçmek için zor anlar yaşadı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmada en yüksek puanı alan Yenikent Kurs Merkezi’nden Sündüz Korkmaz Umre ziyaretine gitmeye hak kazandı. Yarışmada diğer dereceye girenler Darıca Kurs Merkezinden Dilek Demirci 2. Olarak Kudüs ziyaretine gitmeye hak kazanırken 3. Olan Gölcük Kurs Merkezinden Hümeyra demir ise Konya ziyaretine gitmeye hak kazandı. Yarışmayı kazandığından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sündüz Korkmaz, umre ziyaretini çok istediğini bu vesileyle kutsal toprakları ziyaret etme imkânı bulacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.