Darıca ailesinden olmak çok farklı bir duygu

Spor 08.10.2015 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca ailesinden olmak çok farklı bir duygu

Darıca G.B’nin dün deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’la karşılaştığı maçta protokol tribününde sürpriz misafirleri vardı.

Bir dönem Darıca Kaymakamlığı yapan Ahmet Karaaslan, Darıca G.B’yi dün Kütahya’da yalnız bırakmadı. Şu anda Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde kaymakamlık görevini yürüten Kaymakam Karaaslan, Darıca ailesiyle hasret giderdi. Darıca’da görev yaptığı dönemde, kent dinamiklerini harekete geçirme adına önemli işler yapan Kaymakam Karaaslan, Darıca’dan iz bırakarak ayrılmıştı. MAÇI KARABACAK’LA BİRLİKTE İZLEDİ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve meclis üyeleriyle birlikte uzun soluklu bir sohbete tutulan Kaymakam Ahmet Karaaslan, Darıca’yı çok özlediğini ve en kısa zamanda ilçeye ziyarete gelmek istediğini söyledi. Maçın ardından Başkan Karabacak ve meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Karaaslan, Darıca G.B’yi galibiyetten dolayı tebrik ederek başarılar diledi.
Darıca G.B’nin dün deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’la karşılaştığı maçta protokol tribününde sürpriz misafirleri vardı.

Bir dönem Darıca Kaymakamlığı yapan Ahmet Karaaslan, Darıca G.B’yi dün Kütahya’da yalnız bırakmadı. Şu anda Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde kaymakamlık görevini yürüten Kaymakam Karaaslan, Darıca ailesiyle hasret giderdi. Darıca’da görev yaptığı dönemde, kent dinamiklerini harekete geçirme adına önemli işler yapan Kaymakam Karaaslan, Darıca’dan iz bırakarak ayrılmıştı.

MAÇI KARABACAK’LA BİRLİKTE İZLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve meclis üyeleriyle birlikte uzun soluklu bir sohbete tutulan Kaymakam Ahmet Karaaslan, Darıca’yı çok özlediğini ve en kısa zamanda ilçeye ziyarete gelmek istediğini söyledi. Maçın ardından Başkan Karabacak ve meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Karaaslan, Darıca G.B’yi galibiyetten dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.