19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Almanya’da Tanıtılacak

Darıca 11.04.2018 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Almanya’da Tanıtılacak

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Almanya'nın Hannover kentinde organize edilen turizm fuarına katılmak üzere bu ülkeye gidiyor.

Kaymakam Karaman tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Darıca Turizm Çalıştayı ve ardından Turizm Birliğinden bir heyetinde katılacağı fuarda Darıca'nın tanıtılması, yurt dışından Türkiye'ye gelen yabancı turistlerin Darıca'ya da gelmesi, sağlık turizmi açısından bölge otellerinin kalkındırılması, bölgemizin cazibesine katkı sunan tarihi, kültürel noktaların vizyona çıkarılması amaçlanıyor. 4 gün boyunca sürecek olan fuar seyahatine katılacak Turizm Çalıştayı ve birlik, öncesinde fuar katılımcılarına verilmek ve tanıtım sağlanması amacı ile Darıca'ya ait fotoğraf, belge, cd, broşür toplanması işlemini gerçekleştiriyor. Çalıştay bu envanterlere ulaşmak için basın kuruluşları ve bölgenin arşiv çalışmalarına meraklı kişilerden de katkı sunulmasını istedi. ADNAN AYVAZ
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Almanya'nın Hannover kentinde organize edilen turizm fuarına katılmak üzere bu ülkeye gidiyor.

Kaymakam Karaman tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Darıca Turizm Çalıştayı ve ardından Turizm Birliğinden bir heyetinde katılacağı fuarda Darıca'nın tanıtılması, yurt dışından Türkiye'ye gelen yabancı turistlerin Darıca'ya da gelmesi, sağlık turizmi açısından bölge otellerinin kalkındırılması, bölgemizin cazibesine katkı sunan tarihi, kültürel noktaların vizyona çıkarılması amaçlanıyor. 4 gün boyunca sürecek olan fuar seyahatine katılacak Turizm Çalıştayı ve birlik, öncesinde fuar katılımcılarına verilmek ve tanıtım sağlanması amacı ile Darıca'ya ait fotoğraf, belge, cd, broşür toplanması işlemini gerçekleştiriyor. Çalıştay bu envanterlere ulaşmak için basın kuruluşları ve bölgenin arşiv çalışmalarına meraklı kişilerden de katkı sunulmasını istedi.

ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.