Darıca Avrupa’ya koşmayı öğretti

Spor 07.02.2016 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Avrupa’ya koşmayı öğretti

Kastamonu’da düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda Darıca Atletizm Spor Kulübü 3,kez şampiyon olarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı. Genç Erkekler Kategorisi’nde yarışan Darıca Atletixm Spor Kulübü en yakın rakibi Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 8 puan fark atarak birinciliğe uzanırken sarı lacivertli kulüp 2. İspanyol Ekibi ise Avrupa 3.lüğüne uzandı. Dağtekin Nurhan, Ramazan Karagöz, Abdullah Yorulmaz, Ömer Günen, Baturhan Kutluay, Yakup Gündüz’den oluşan Darıca Belediesi Atletizm Spor Kulübü’nün bu başarı gününde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kulp Başkanı Mustafa Öztürk meclis üyeleri ve belediye çalışanlarıda yalnız bırakmadı. SERONOMİDE BÜYÜK COŞKU Avrupa Şampiyonluğu’nu 3.kez kazanan temsilcimiz serenomi de madalya ve kupasını alırken başta Belediye Başkanı Karabacak ve sporcular büyük coşku yaşadılar. Gebze Basınından birçok basın mensubu bu organizasyonda büyük ilgi gösterirken basın mensuplarıda tezahüratları ile Darıca Ekibi’ne destek verdiler.

Kastamonu’da düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda Darıca Atletizm Spor Kulübü 3,kez şampiyon olarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Genç Erkekler Kategorisi’nde yarışan Darıca Atletixm Spor Kulübü en yakın rakibi Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 8 puan fark atarak birinciliğe uzanırken sarı lacivertli kulüp 2. İspanyol Ekibi ise Avrupa 3.lüğüne uzandı. Dağtekin Nurhan, Ramazan Karagöz, Abdullah Yorulmaz, Ömer Günen, Baturhan Kutluay, Yakup Gündüz’den oluşan Darıca Belediesi Atletizm Spor Kulübü’nün bu başarı gününde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kulp Başkanı Mustafa Öztürk meclis üyeleri ve belediye çalışanlarıda yalnız bırakmadı.

SERONOMİDE BÜYÜK COŞKU

Avrupa Şampiyonluğu’nu 3.kez kazanan temsilcimiz serenomi de madalya ve kupasını alırken başta Belediye Başkanı Karabacak ve sporcular büyük coşku yaşadılar. Gebze Basınından birçok basın mensubu bu organizasyonda büyük ilgi gösterirken basın mensuplarıda tezahüratları ile Darıca Ekibi’ne destek verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.