Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu’na spor salonu geliyor!

Spor 03.12.2017 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu’na spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için spor salonu inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Yapılan projeler kapsamında okullara spor salonu kazandırılıyor. Projelere devam eden Büyükşehir Belediyesi bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için yapacak. Öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayacak olan spor salonu farklı spor dallarında da antrenman yapma imkânı verecek. Isıtma ve soğutma sistemleri bulunacak olan salon öğrencilerin dış ortamdan etkilenmeden spor yapmalarını sağlayacak. 8 FİRMA KATILDI Büyükşehir Belediyesi salonun yapımı için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen oturuma 8 firma teklif verdi. En düşük teklifi 2 milyon 444 bin TL ile Metafor İnşaat verirken en yüksek teklif 4 milyon 347 bin TL ile Bandırma Doğan Yapı’dan geldi. BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon bulunacak. BİN 600 METREKARE Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar yer alacak. Salonun yapımında 28 ton demir 366 metreküp alüminyum kompozit panel, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, yaklaşık 450 metreküp hazır beton kullanılacak. Salonda 633 metrekare FİBA onaylı PVC zemin kaplaması uygulanacak. Firmalar                             Teklifler Metafor İnşaat              2 milyon 444 bin TL NRSA İnşaat                2 milyon 922 bin TL Perge İnşaat                2 milyon 930 bin TL Ayyıldız İnşaat             3 milyon 64 bin TL AtlasBK İnşaat             3 milyon 100 bin TL Bican Fahri Uyanık      3 milyon 270 bin TL Erim Yapı                     3 milyon 352 bin TL Doğan Yapı                  4 milyon 347 bin TL
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için spor salonu inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Yapılan projeler kapsamında okullara spor salonu kazandırılıyor. Projelere devam eden Büyükşehir Belediyesi bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için yapacak. Öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayacak olan spor salonu farklı spor dallarında da antrenman yapma imkânı verecek. Isıtma ve soğutma sistemleri bulunacak olan salon öğrencilerin dış ortamdan etkilenmeden spor yapmalarını sağlayacak.

8 FİRMA KATILDI

Büyükşehir Belediyesi salonun yapımı için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen oturuma 8 firma teklif verdi. En düşük teklifi 2 milyon 444 bin TL ile Metafor İnşaat verirken en yüksek teklif 4 milyon 347 bin TL ile Bandırma Doğan Yapı’dan geldi.

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI

Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon bulunacak.

BİN 600 METREKARE

Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar yer alacak. Salonun yapımında 28 ton demir 366 metreküp alüminyum kompozit panel, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, yaklaşık 450 metreküp hazır beton kullanılacak. Salonda 633 metrekare FİBA onaylı PVC zemin kaplaması uygulanacak.

Firmalar                             Teklifler

Metafor İnşaat              2 milyon 444 bin TL

NRSA İnşaat                2 milyon 922 bin TL

Perge İnşaat                2 milyon 930 bin TL

Ayyıldız İnşaat             3 milyon 64 bin TL

AtlasBK İnşaat             3 milyon 100 bin TL

Bican Fahri Uyanık      3 milyon 270 bin TL

Erim Yapı                     3 milyon 352 bin TL

Doğan Yapı                  4 milyon 347 bin TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.