19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Belediyesi’nden 3 bin fidan desteği

Darıca 15.10.2020 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Belediyesi’nden 3 bin fidan desteği

Darıca Belediyesi terör örgütü tarafından yakılan ormanların yeniden yeşermesi için 3 bin adet fidan bağışladığını açıklayarak Darıca Belediyesi’ne meydan okudu. Gebze Belediyesi’nin başlatmış olduğu, Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon’da terör örgütü PKK tarafından yakılan ormanların yeniden oluşturulması için meydan okumaya Darıca Belediyesi de katıldı. Gebze’nin meydan okumasını kabul ederek 3 bin fidan bağışlayan Darıca Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı, “Yeşili ve mavisi ile bir bütün olan güzel ilçemiz Darıca adına Hain terör örgütü PKK tarafından yakılan Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon’daki ormanlarımız için 3 bin fidan da bizden. Gölcük Belediyesi ve Av. Yıldırım Sezer başkanıma sesleniyorum, sen de var mısın?” paylaşımıyla fidan bağışını açıklayarak Gölcük Belediyesi’ne meydan okudu.

Darıca Belediyesi terör örgütü tarafından yakılan ormanların yeniden yeşermesi için 3 bin adet fidan bağışladığını açıklayarak Darıca Belediyesi’ne meydan okudu.

Gebze Belediyesi’nin başlatmış olduğu, Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon’da terör örgütü PKK tarafından yakılan ormanların yeniden oluşturulması için meydan okumaya Darıca Belediyesi de katıldı. Gebze’nin meydan okumasını kabul ederek 3 bin fidan bağışlayan Darıca Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı, “Yeşili ve mavisi ile bir bütün olan güzel ilçemiz Darıca adına Hain terör örgütü PKK tarafından yakılan Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon’daki ormanlarımız için 3 bin fidan da bizden. Gölcük Belediyesi ve Av. Yıldırım Sezer başkanıma sesleniyorum, sen de var mısın?” paylaşımıyla fidan bağışını açıklayarak Gölcük Belediyesi’ne meydan okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.