Darıca Belediyesi’nden 5 bin gıda kolisi!

Darıca 05.05.2020 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Belediyesi’nden 5 bin gıda kolisi!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini de unutmuyor. Vatandaşlara maske, eldiven ve kolonyadan oluşan hijyen paketlerini dağıtan Darıca Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine de 5 bin adet gıda kolisi dağıtıyor. Darıca Belediyesi, bir yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında sokak sokak dezenfekte çalışmaları yaparken bir yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla koronavirüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında ilk günden itibaren maske dağıtımına başlanırken bugüne kadar maske, eldiven ve kolonya olmak üzere 400 binin üzerinde hijyen paketi Darıcalılara ulaştırıldı. Başkan Muzaffer Bıyık da mahallelerde sokak sokak gezerek vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi. 5 BİN GIDA KOLİSİ DAĞITILIYOR Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan Darıca Belediyesi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak olan Darıca Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın ruhunu vatandaşlarla birlikte yaşıyor. İhtiyaç sahiplerini de unutmayan Darıca Belediyesi, Ramazan boyunca 5 bin gıda kolisini vatandaşlara dağıtmayı hedefliyor. Her gün kapı kapı gezen ekipler gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ 11 ayın sultanı Ramazan’ın  birlik beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Ramazan birlik beraberlik duygusunun en yoğun şekilde yaşandığı aydır. Her ne kadar iftar sofralarında kalabalıklar halinde bir araya gelemeyecek olsa da kalplerimiz birlikte olacak. Ramazan ayında farklı etkinliklerle birlikte olacağız. İftar programları ve diğer etkinlikleri maalesef yapamıyoruz ama sosyal medya üzerinden farklı ve özel etkinliklerimizle vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız bize ulaşmaktan çekinmesin” diye konuştu. VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR Darıca Belediyesi ekipleri, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak yardım kolilerini kapı kapı dağıtırken gıda kolileri evlerine ulaşan vatandaşlar da Darıca Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Bu zor günlerde belediyeyi her zaman yanlarında hissettiklerini ifade eden vatandaşlar “Allah devletimizden razı olsun. Salgın nedeniyle zor günler geçiriyorduk. Belediyemiz bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Başvurumuzun ardından kısa bir süre sonra yardım kolileri evlerimize ulaştı. Allah hepsinden razı olsun” dediler.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini de unutmuyor. Vatandaşlara maske, eldiven ve kolonyadan oluşan hijyen paketlerini dağıtan Darıca Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine de 5 bin adet gıda kolisi dağıtıyor.

Darıca Belediyesi, bir yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında sokak sokak dezenfekte çalışmaları yaparken bir yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla koronavirüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında ilk günden itibaren maske dağıtımına başlanırken bugüne kadar maske, eldiven ve kolonya olmak üzere 400 binin üzerinde hijyen paketi Darıcalılara ulaştırıldı. Başkan Muzaffer Bıyık da mahallelerde sokak sokak gezerek vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

5 BİN GIDA KOLİSİ DAĞITILIYOR

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan Darıca Belediyesi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak olan Darıca Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın ruhunu vatandaşlarla birlikte yaşıyor. İhtiyaç sahiplerini de unutmayan Darıca Belediyesi, Ramazan boyunca 5 bin gıda kolisini vatandaşlara dağıtmayı hedefliyor. Her gün kapı kapı gezen ekipler gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

11 ayın sultanı Ramazan’ın  birlik beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Ramazan birlik beraberlik duygusunun en yoğun şekilde yaşandığı aydır. Her ne kadar iftar sofralarında kalabalıklar halinde bir araya gelemeyecek olsa da kalplerimiz birlikte olacak. Ramazan ayında farklı etkinliklerle birlikte olacağız. İftar programları ve diğer etkinlikleri maalesef yapamıyoruz ama sosyal medya üzerinden farklı ve özel etkinliklerimizle vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız bize ulaşmaktan çekinmesin” diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Darıca Belediyesi ekipleri, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak yardım kolilerini kapı kapı dağıtırken gıda kolileri evlerine ulaşan vatandaşlar da Darıca Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Bu zor günlerde belediyeyi her zaman yanlarında hissettiklerini ifade eden vatandaşlar “Allah devletimizden razı olsun. Salgın nedeniyle zor günler geçiriyorduk. Belediyemiz bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Başvurumuzun ardından kısa bir süre sonra yardım kolileri evlerimize ulaştı. Allah hepsinden razı olsun” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.