Darıca Beşir Derneği, desteği bırakmıyor!

Darıca 21.04.2020 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Beşir Derneği, desteği bırakmıyor!

Beşir Derneği Darıca'da yaptığı yardımlarının ardından ülke genelindeki ihtiyaç sahiplerini de unutmayarak, bir yardım tırı hazırladı. Düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarının giderilmesi için yola çıktı. Beşir Derneği Darıca'da yaptığı yardımlarının ardından ülke genelindeki ihtiyaç sahiplerini de unutmayarak, bir yardım tırı hazırladı. Dernek şubesi önünde düzenlenen törene Korona virüsü sebebiyle kısıtlı sayıda kişi katılırken törende konuşan Darıca Temsilcisi Cüneyt Aldaş, “Ülkemizdeki korona virüs salgınından dolayı mağdur olan ihtiyaç sahibi ailelerin yaralarına bir nebze de olsa merhem olabilmek için yardım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bugün de bir yardım tırını Çorlu da bulunan Beşir derneğinin deposuna yolcu ettik. Tırdaki çoğu ürün gıda kumanyası. Hedefimiz bölgedeki ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini gidermek” dedi. SEFERBERLİK İLAN ETTİK Sözlerini sürdüren Aldaş, “Darıca'da diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yardım toplamada seferberlik ilan ettiklerini vurgulayarak, "İlçemizde her kesimden vatandaşımız yardımlarını eksik etmedi. Biz Türk milleti olarak sadece kendimiz için yaşamıyoruz, mazlumun olduğu her yere el uzatıyoruz." diye konuştu. Konuşmanın ardından yardım tırı dualarla yola çıktı.
Beşir Derneği Darıca'da yaptığı yardımlarının ardından ülke genelindeki ihtiyaç sahiplerini de unutmayarak, bir yardım tırı hazırladı. Düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarının giderilmesi için yola çıktı.

Beşir Derneği Darıca'da yaptığı yardımlarının ardından ülke genelindeki ihtiyaç sahiplerini de unutmayarak, bir yardım tırı hazırladı. Dernek şubesi önünde düzenlenen törene Korona virüsü sebebiyle kısıtlı sayıda kişi katılırken törende konuşan Darıca Temsilcisi Cüneyt Aldaş, “Ülkemizdeki korona virüs salgınından dolayı mağdur olan ihtiyaç sahibi ailelerin yaralarına bir nebze de olsa merhem olabilmek için yardım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bugün de bir yardım tırını Çorlu da bulunan Beşir derneğinin deposuna yolcu ettik. Tırdaki çoğu ürün gıda kumanyası. Hedefimiz bölgedeki ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini gidermek” dedi.

SEFERBERLİK İLAN ETTİK

Sözlerini sürdüren Aldaş, “Darıca'da diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yardım toplamada seferberlik ilan ettiklerini vurgulayarak, "İlçemizde her kesimden vatandaşımız yardımlarını eksik etmedi. Biz Türk milleti olarak sadece kendimiz için yaşamıyoruz, mazlumun olduğu her yere el uzatıyoruz." diye konuştu. Konuşmanın ardından yardım tırı dualarla yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.