GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca Beşir Derneği’nden yardım paketi!

Darıca 03.04.2020 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Beşir Derneği’nden yardım paketi!

Beşir Derneği Darıca Temsilciliği tarafından her ay Darıca’daki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılan yardım paketlerinin içeriği hem gıda hem de hijyen malzemeleri açısından zenginleştirildi. Beşir Derneği, koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında 65 yaş ve üstü kişiler ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen paketi desteğini sürdürüyor. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun salgın hastalığa karşı mücadelede bağışıklık sisteminin güçlü olması gerektiğine dair tavsiyelerine yönelik çalışma başlatan Beşir Derneği de her ay düzenli olarak yardım paketi götürdüğü ihtiyaç sahibi ailelerin gıda paketlerinin içeriğini zenginleştirdi. Tüm ülke geneline yayılan temsilcilik ağı ile yapılan sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere gönderilen bu yardımlar ile birlikte hem market alışverişi için evden dışarıya çıkmamaları hem de bağışıklık sistemini güçlendirici besinler ile takviye edilen gıda paketleri sayesinde hastalığa karşı aileleri daha sağlıklı kılmak hedeflendi. EVLERE HİJYEN PAKETİ DAĞITTILAR Tüm bu tedbirlere ek olarak el temizleme jeli, maske ve ıslak mendilden oluşan hijyen paketlerini de gıda paketleri ile birlikte Darıca genelinde belirlenen hanelere dağıtımını sağlayan Beşir Derneği Darıca Temsilciliği, “Sabırla Yardımlaşarak Birlikte Başaracağız” mottosu ile hem vatandaşlara hem de ihtiyaç sahiplerine moral ve motivasyon sağlamaya devam ediyor.

Beşir Derneği Darıca Temsilciliği tarafından her ay Darıca’daki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılan yardım paketlerinin içeriği hem gıda hem de hijyen malzemeleri açısından zenginleştirildi.

Beşir Derneği, koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında 65 yaş ve üstü kişiler ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar ve ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen paketi desteğini sürdürüyor. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun salgın hastalığa karşı mücadelede bağışıklık sisteminin güçlü olması gerektiğine dair tavsiyelerine yönelik çalışma başlatan Beşir Derneği de her ay düzenli olarak yardım paketi götürdüğü ihtiyaç sahibi ailelerin gıda paketlerinin içeriğini zenginleştirdi. Tüm ülke geneline yayılan temsilcilik ağı ile yapılan sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere gönderilen bu yardımlar ile birlikte hem market alışverişi için evden dışarıya çıkmamaları hem de bağışıklık sistemini güçlendirici besinler ile takviye edilen gıda paketleri sayesinde hastalığa karşı aileleri daha sağlıklı kılmak hedeflendi.

EVLERE HİJYEN PAKETİ DAĞITTILAR

Tüm bu tedbirlere ek olarak el temizleme jeli, maske ve ıslak mendilden oluşan hijyen paketlerini de gıda paketleri ile birlikte Darıca genelinde belirlenen hanelere dağıtımını sağlayan Beşir Derneği Darıca Temsilciliği, “Sabırla Yardımlaşarak Birlikte Başaracağız” mottosu ile hem vatandaşlara hem de ihtiyaç sahiplerine moral ve motivasyon sağlamaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.