Darıca ‘Bir Umut’a büyük destek

Darıca 13.05.2020 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca ‘Bir Umut’a büyük destek

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne yardım kolisi desteği sundu. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere yardım kolileri gönderdi. Çiler’e nazik davranışından dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Arıkan, “Ticaret Odası Başkanımız ve oda üyelerine, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere gönderdikleri yardım kolileri için sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne yardım kolisi desteği sundu.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere yardım kolileri gönderdi. Çiler’e nazik davranışından dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Arıkan, “Ticaret Odası Başkanımız ve oda üyelerine, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere gönderdikleri yardım kolileri için sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.