Darıca cepten yedi! 0-0

Spor 11.10.2020 - 18:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca cepten yedi! 0-0

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, 4.hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Kahta 02 Spor ile golsüz berabere kaldı. Bu sezon ilk kez gol atamayan sarı yeşilliler, hücumda adeta yokları oynadı. 33.dakikada konuk ekipte Ömürcan Karaca, sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Alper’i geçemedi. 35’de maçtaki ilk tehlikeli pozisyonunu yakalayan Darıca G.B’deceza sahası içinde topla buluşan Emre Alan vurmakta geç kalınca araya giren savunma topu uzaklaştırdı.  45.dakikada Halil Akhan’ın uzaktan şutunu kaleci Alper nefis uzanarak kornere çeldi. 45+3’te sol kanattan yapılan ortada kaleci Alper topu son anda çelerek topun ağlara gitmesini engelledi. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı. HÜCUMDA ÜRETEMİYORUZ Mücadelenin ikinci yarısında topla daha çok oynamaya başlayarak ev sahibi oluşu hissettiren sarı yeşilliler, buna karşı gerek orta saha, gerekse kanatlardan beklenen verimi alamayarak hücumda üretkenlikten uzak bir görüntü çizdi. Temsilcimiz adına 80.dakikada Berat’ın ortasında kaleciden daha iyi yükselen Baha’nın etkili kafa vuruşu dışında akılda alan net bir pozisyonu olmazken, Adıyaman temsilcisi duran toplarla kalemizde tehlike yaratmaya çalışsa da, futbol kalitesinden uzak mücadeleden gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldılar. PUANIMIZ 5’E ÇIKTI Bu sonucun ardından puanını 5’e yükselten Darıca G.B 9.sıraya gerilerken, konuk ekip Kahta 02 Spor puanını 4’e yükselterek haftayı 12.sırada tamamladı. Darıca G.B, 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Mardin Fosfatspor’a konuk olacak.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, 4.hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Kahta 02 Spor ile golsüz berabere kaldı. Bu sezon ilk kez gol atamayan sarı yeşilliler, hücumda adeta yokları oynadı.

33.dakikada konuk ekipte Ömürcan Karaca, sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Alper’i geçemedi. 35’de maçtaki ilk tehlikeli pozisyonunu yakalayan Darıca G.B’deceza sahası içinde topla buluşan Emre Alan vurmakta geç kalınca araya giren savunma topu uzaklaştırdı.  45.dakikada Halil Akhan’ın uzaktan şutunu kaleci Alper nefis uzanarak kornere çeldi. 45+3’te sol kanattan yapılan ortada kaleci Alper topu son anda çelerek topun ağlara gitmesini engelledi. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı.

HÜCUMDA ÜRETEMİYORUZ

Mücadelenin ikinci yarısında topla daha çok oynamaya başlayarak ev sahibi oluşu hissettiren sarı yeşilliler, buna karşı gerek orta saha, gerekse kanatlardan beklenen verimi alamayarak hücumda üretkenlikten uzak bir görüntü çizdi. Temsilcimiz adına 80.dakikada Berat’ın ortasında kaleciden daha iyi yükselen Baha’nın etkili kafa vuruşu dışında akılda alan net bir pozisyonu olmazken, Adıyaman temsilcisi duran toplarla kalemizde tehlike yaratmaya çalışsa da, futbol kalitesinden uzak mücadeleden gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

PUANIMIZ 5’E ÇIKTI

Bu sonucun ardından puanını 5’e yükselten Darıca G.B 9.sıraya gerilerken, konuk ekip Kahta 02 Spor puanını 4’e yükselterek haftayı 12.sırada tamamladı. Darıca G.B, 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Mardin Fosfatspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.