19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca CHP’de ‘İlyasoğlu’ aday

Darıca 26.09.2019 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca CHP’de ‘İlyasoğlu’ aday

Darıca CHP İlçe Başkanlığı kongresi öncesi kamuoyunda aday olacakları belirtilen isimler parti büyükleri ve örgüt kararlarına karşı hassas bir tutum izliyorlar. Darıca CHP İlçe Başkan Adayları arasında ismi geçen Ozan Kurtuluş İlyasoğlu parti büyüklerinin ilçe başkanlığı için kendisinden daha iyi yapabilecekleri bir ismi öngördüğü an adaylığını geri çekerek o adaya oy dahi verebileceğini belirtti. İlyasoğlu, "Aday arkadaşlarımın da, benimde tüm parti bireylerinin de amacı birlik ve beraberliği sağlamak, partinin ivmesini üst sıralara yükseltmektir. Partinin üye sayısının artması güçlü bir gençlik ve kadın kolları yapısının oluşması, seçimlerde başarılı sonuçlar alınması tüm partililerin ve kendisinin ortak amacıdır. Ben bunu sağlamak adına aday olma niyetindeyim. Ancak partililerimiz bu amaca ulaşılmasında daha iyi yapabileceğini düşündükleri bir isim üzerinde karar alırlarsa ben de bu karar doğrultusunda hareket ederim." dedi. Aday olarak ismi geçen Gökhan Aktaş ve Kemal Taş'ın da aynı düşünce ve hassasiyet içinde olduğu öğrenildi.

Darıca CHP İlçe Başkanlığı kongresi öncesi kamuoyunda aday olacakları belirtilen isimler parti büyükleri ve örgüt kararlarına karşı hassas bir tutum izliyorlar.

Darıca CHP İlçe Başkan Adayları arasında ismi geçen Ozan Kurtuluş İlyasoğlu parti büyüklerinin ilçe başkanlığı için kendisinden daha iyi yapabilecekleri bir ismi öngördüğü an adaylığını geri çekerek o adaya oy dahi verebileceğini belirtti. İlyasoğlu, "Aday arkadaşlarımın da, benimde tüm parti bireylerinin de amacı birlik ve beraberliği sağlamak, partinin ivmesini üst sıralara yükseltmektir. Partinin üye sayısının artması güçlü bir gençlik ve kadın kolları yapısının oluşması, seçimlerde başarılı sonuçlar alınması tüm partililerin ve kendisinin ortak amacıdır. Ben bunu sağlamak adına aday olma niyetindeyim. Ancak partililerimiz bu amaca ulaşılmasında daha iyi yapabileceğini düşündükleri bir isim üzerinde karar alırlarsa ben de bu karar doğrultusunda hareket ederim." dedi. Aday olarak ismi geçen Gökhan Aktaş ve Kemal Taş'ın da aynı düşünce ve hassasiyet içinde olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.