Darıca’da 2019’un son meclisi

Darıca 05.12.2019 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da 2019’un son meclisi

Darıca Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı dün meclis salonunda gerçekleştirildi.

Darıca Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı dün meclis salonunda gerçekleştirildi. 2019 yılının son meclisine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlık yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündem dışı söz alan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selim Özcan, “Engelli kardeşlerimiz için projeler uygulansa da bunlar yetersiz gelmektedir. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bağlamda sizlerden daha duyarlı olmanızı ve vaatlerinizin uygulamaya dönüşmesini bekliyoruz” dedi. SÖZLERİMİZ 5 YILLIK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Seçimden önceki vaatlerimiz 5 yıllık bir plan doğrultusunda verilmiş sözlerdir. Takdir edersiniz ki 5 yıllık planı 8 ay gibi kısa bir sürede uygulamamız mümkün değil. Verdiğimiz sözleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. HERKESE 1 TL YAPAMAYIZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık CHP Meclis Üyelerinin düğün salonlarının tüm vatandaşlara 1 TL olması ile alakalı önerge hakkında, “Biz ihtiyaç sahibi ailelere zaten ücretsiz olarak kiralıyoruz salonlarımızı. Herkese 1 TL yapamayız ancak komisyon bununla ilgili çalışmalı” ifadelerine yer verdi.
Darıca Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı dün meclis salonunda gerçekleştirildi.

Darıca Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı dün meclis salonunda gerçekleştirildi. 2019 yılının son meclisine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlık yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündem dışı söz alan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selim Özcan, “Engelli kardeşlerimiz için projeler uygulansa da bunlar yetersiz gelmektedir. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bağlamda sizlerden daha duyarlı olmanızı ve vaatlerinizin uygulamaya dönüşmesini bekliyoruz” dedi.

SÖZLERİMİZ 5 YILLIK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Seçimden önceki vaatlerimiz 5 yıllık bir plan doğrultusunda verilmiş sözlerdir. Takdir edersiniz ki 5 yıllık planı 8 ay gibi kısa bir sürede uygulamamız mümkün değil. Verdiğimiz sözleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HERKESE 1 TL YAPAMAYIZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık CHP Meclis Üyelerinin düğün salonlarının tüm vatandaşlara 1 TL olması ile alakalı önerge hakkında, “Biz ihtiyaç sahibi ailelere zaten ücretsiz olarak kiralıyoruz salonlarımızı. Herkese 1 TL yapamayız ancak komisyon bununla ilgili çalışmalı” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.