Darıca'da 3 Tören bir arada

Darıca 20.01.2017 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da 3 Tören bir arada

Darıca’da karne alan öğrenciler, TEOG sınavında derece yapan başarılı öğrenciler ve 15 Temmuz Şehitler Köşesi açılışı için aynı anda bir tören düzenlendi.

Darıca Zeki Gezer Ortaokulu’nda düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,  Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Yazı işleri Müdürü Dursun Düzgün, mahalle muhtarları, Darıca İdari Müdürlük temsilciler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman TEOG Sınavı’nda başarı elde eden iki öğrenciyi ödüllendirirken yarı yıl karnelerini alan öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi. Darıca Zeki Gezer Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından oluşturulan 15 Temmuz Şehitler köşesi protokol ve davetliler tarafından açılışı gerçekleştirildi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca’da karne alan öğrenciler, TEOG sınavında derece yapan başarılı öğrenciler ve 15 Temmuz Şehitler Köşesi açılışı için aynı anda bir tören düzenlendi.

Darıca Zeki Gezer Ortaokulu’nda düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz,  Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Yazı işleri Müdürü Dursun Düzgün, mahalle muhtarları, Darıca İdari Müdürlük temsilciler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman TEOG Sınavı’nda başarı elde eden iki öğrenciyi ödüllendirirken yarı yıl karnelerini alan öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi. Darıca Zeki Gezer Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından oluşturulan 15 Temmuz Şehitler köşesi protokol ve davetliler tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.