Darıca’da çirkin görüntüler

Darıca 05.10.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da çirkin görüntüler

Darıca Dudayev Sahil Parkı’nda alkol alan kimliği belirsiz kişiler, ‘Alkol İçmek Yasaktır’ uyarı tabelasının etrafına alkol şişeleri bıraktı. Kabahatler Kanunu 35. maddesi gereğince, halka açık olan alanlarda alkol tüketimi yasağı kapsamında Darıca Dudayev Sahil Parkı’nda ‘Alkol İçmek Yasaktır’ tabelası konuldu. Sahil parkında alkol alan kimliği belirsiz kişiler, ‘Alkol İçmek Yasaktır’ uyarı tabelasının etrafına alkol şişeleri bıraktı. Sahil parkında alkol alan kimliği belirsiz kişilerden rahatsız olan Darıcalı vatandaşlar, “Akşamları yürüyüş yapmak ya da deniz havası almak için sahile geliyoruz. Bugün geldiğimizde de bu görüntü ile karşılaştık. Bu görüntüler Darıcamız’a yakışmıyor. Hem kural tanımaz, hem utanmazlar. Belediye yetkililerini sahilde alınan güvenlik önlemlerini arttırmaya davet ediyoruz” dedi.

Darıca Dudayev Sahil Parkı’nda alkol alan kimliği belirsiz kişiler, ‘Alkol İçmek Yasaktır’ uyarı tabelasının etrafına alkol şişeleri bıraktı.

Kabahatler Kanunu 35. maddesi gereğince, halka açık olan alanlarda alkol tüketimi yasağı kapsamında Darıca Dudayev Sahil Parkı’nda ‘Alkol İçmek Yasaktır’ tabelası konuldu. Sahil parkında alkol alan kimliği belirsiz kişiler, ‘Alkol İçmek Yasaktır’ uyarı tabelasının etrafına alkol şişeleri bıraktı. Sahil parkında alkol alan kimliği belirsiz kişilerden rahatsız olan Darıcalı vatandaşlar, “Akşamları yürüyüş yapmak ya da deniz havası almak için sahile geliyoruz. Bugün geldiğimizde de bu görüntü ile karşılaştık. Bu görüntüler Darıcamız’a yakışmıyor. Hem kural tanımaz, hem utanmazlar. Belediye yetkililerini sahilde alınan güvenlik önlemlerini arttırmaya davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.