19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da Çocuklardan Tiyatroya Yoğun İlgi!

Darıca 20.02.2018 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da Çocuklardan Tiyatroya Yoğun İlgi!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen çocuklara yönelik sinema ve tiyatroya yoğun ilgi gösterilince Kültür Merkezi yaptığı yazışı açıklama ile biletlerin artık numaralı olacağını duyurdu.

Darıcalı çocuklar Şubat ayı içerisinde Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere rekor katılım sağladı. Kimi zaman salona sığmayan çocukların mağdur edilmemesi için Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Değerli Vatandaşlarımız, Kültür merkezimiz de gerçekleşen çocuk sinemaları ve tiyatrolarına artan talebe istinaden, yoğunluğu ve kargaşayı önlemek adına hafta sonları gerçekleştirilen etkinliklerimizde ki biletlerimiz artık *koltuk numaralı* olup siz misafirlerimizin yeni belirlenen kuralları uyması ve görevli personellerimize yardımcı olmaları hususunda gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederiz.” ifadelerine yer verildi.  HABER: KÜBRA AKABALI
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen çocuklara yönelik sinema ve tiyatroya yoğun ilgi gösterilince Kültür Merkezi yaptığı yazışı açıklama ile biletlerin artık numaralı olacağını duyurdu.

Darıcalı çocuklar Şubat ayı içerisinde Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere rekor katılım sağladı. Kimi zaman salona sığmayan çocukların mağdur edilmemesi için Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Değerli Vatandaşlarımız, Kültür merkezimiz de gerçekleşen çocuk sinemaları ve tiyatrolarına artan talebe istinaden, yoğunluğu ve kargaşayı önlemek adına hafta sonları gerçekleştirilen etkinliklerimizde ki biletlerimiz artık *koltuk numaralı* olup siz misafirlerimizin yeni belirlenen kuralları uyması ve görevli personellerimize yardımcı olmaları hususunda gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederiz.” ifadelerine yer verildi. 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.