Darıca’da doğalgaz patlaması!

Darıca 03.10.2017 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da doğalgaz patlaması!

Darıca Bayramoğlu’nda bulunan bir apartmanın giriş katında doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen bir patlama meydana geldi. Patlamada biri çocuk dört kişi yaralandı. Olay, Darıca Bayramoğlu’nda bulunan Ahmet Rasim Caddesi’ndeki Eren Sitesi’nin giriş katında meydana geldi. 6 katlı bir apartmanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle adeta bomba gibi patlayan doğalgaz evin bazı duvarlarını yıkarken, evde bulunan biri çocuk 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından bölgedeki hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri patlamanın gerçekleştiği evde çalışma yaptı. Polis ekipleri ise çevreyi güvenlik şeridi ile kapatarak önlem aldı. Patlama sırasında panik halinde sokağa dökülen mahalle sakinleri uzun süre üzerlerindeki şoku atamadı. Polis patlamayla ilgili soruşturma başlattı. HABER: YAĞMUR SIR  

Darıca Bayramoğlu’nda bulunan bir apartmanın giriş katında doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen bir patlama meydana geldi. Patlamada biri çocuk dört kişi yaralandı.

Olay, Darıca Bayramoğlu’nda bulunan Ahmet Rasim Caddesi’ndeki Eren Sitesi’nin giriş katında meydana geldi. 6 katlı bir apartmanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle adeta bomba gibi patlayan doğalgaz evin bazı duvarlarını yıkarken, evde bulunan biri çocuk 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından bölgedeki hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri patlamanın gerçekleştiği evde çalışma yaptı. Polis ekipleri ise çevreyi güvenlik şeridi ile kapatarak önlem aldı. Patlama sırasında panik halinde sokağa dökülen mahalle sakinleri uzun süre üzerlerindeki şoku atamadı. Polis patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER: YAĞMUR SIR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.